«Τσεκάρει» Γιάνσεν ο Χότζον
Στην λίστα της Λίβερπουλ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη βρίσκεται ο μέσος της Τβέντε, Τέο Γιάνσεν, σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα.
Στην λίστα της Λίβερπουλ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη βρίσκεται ο μέσος της Τβέντε, Τέο Γιάνσεν, σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα.
Στη Νιούκαστλ αφοσιώνεται μέχρι να του… πουν το αντίθετο, ο Τζόι Μπάρτον. Όπως υποστήριξε ο ατζέντης του έμπειρου άσου της Νιούκαστλ, Γουίλι ΜακΚάι, ο 28χρονος παίκτης δεν προτίθεται να αποχωρήσει από τις «καρακάξες», εκτός κι αν λάβει το μήνυμα αποχώρησης από τον νέο προπονητή. Παράλληλα, αποκαλύφθηκε ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ.
Αρκετά ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ μετά τις υποτιμητικές δηλώσεις του Πατρίς Εβρά για την Άρσεναλ. Ο Αλσατός τεχνικός ενημερώθηκε για τα λεγόμενα του Γάλλου άσου της Γιουνάιτεντ, που αποκάλεσε το λονδρέζικο σύλλογο τον καλύτερο για… προπόνηση και ανταπέδωσε τα «πυρά», τρεις μέρες πριν τη μεγάλη «μάχη».
Με την αστάθεια που χαρακτηρίζει όλες τις κορυφαίες ομάδες φέτος στην Αγγλία, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον βλέπει τις εναλλαγές θέσεων μεταξύ των ομάδων κάθε αγωνιστική να του θυμίζουν έντονα το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ.
Ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ, Μανουέλ Αλμούνια εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ισπανία, όπως επιβεβαίωσε ο ατζέντης του.
Το έντονο ενδιαφέρον που δείχνει ο Αντσελότι και η Τσέλσι για τον Στέφαν Ράντου υποχρεώνει τους «Λατσιάλι» να προχωρήσουν άμεσα σε νέα βελτιωμένη πρόταση, για ανανέωση του συμβολαίου του νεαρού φουλ μπακ.
Τίτλους με την Έβερτον τονίζει ότι θέλει ο Ντέιβιντ Μόγες, που νιώθει ευγνώμων απέναντι στη διοίκηση του σωματείου. Ο τεχνικός των «ζαχαρωτών» τονίζει ότι θα μπορούσε να μείνει για πάντα στο σύλλογο αν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι και ανυπομονεί για νέες ευρωπαϊκές προκλήσεις.
Ο θρύλος της Γουλβς, Στιβ Μπουλ εισηγήθηκε τη μεταγραφή με τη μορφή δανεισμού του αμυντικού της Μάντσεστερ Σίτι, Τζόλεον Λέσκοτ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τα πολλά λάθη των κεντρικών αμυντικών θα τρελάνουν τον προπονητή των «λύκων», Μικ ΜακΚάρθι.
Άκαρπες έχουν αποβεί οι προσπάθειες της αγγλικής ομοσπονδίας να βρουν ομάδα που θα αντιμετωπίσει την Αγγλία σε φιλικό παιχνίδι στην Κοπεγχάγη στις 8 Φεβρουαρίου. Ο Φάμπιο Καπέλο όμως επιμένει για το φιλικό μιας και το βλέπει ως πρόβα τζενεράλε πριν τον αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2012 με την Ουαλία στις 26 Μαρτίου.
Στις υπηρεσίες του Ασλεϊ Γιανγκ μπορεί να υπολογίζει και πάλι ο τεχνικός της Αστον Βίλα, Ζεράρ Ουγιέ. Ο διεθνής Άγγλος εξτρέμ επιστρέφει από τιμωρία, ωστόσο την δική του θα εκτίσει ο Κίαραν Κλαρκ.