«Μέσα» ο Κάρολ
Με το όνομα του Άντι Κάρολ ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα ανακοινώθηκε η αποστολή της Λίβερπουλ για το πρώτο ματς κόντρα στην FC Gomel, την Πέμπτη, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του φετινού Europa League.
Με το όνομα του Άντι Κάρολ ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα ανακοινώθηκε η αποστολή της Λίβερπουλ για το πρώτο ματς κόντρα στην FC Gomel, την Πέμπτη, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του φετινού Europa League.
Σε γνώριμα λημέρια θα αγωνίζεται για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Τζέιμς Κόλινς, με τον Ουαλό αμυντικό να επιστρέφει στη Γουέστ Χαμ. Ο 28χρονος άσος φόρεσε τη φανέλα των «σφυριών» για τελευταία φορά το 2009 και αποτελεί επιλογή του Σαμ Αλαρντάις.
Λιγότερο από ένα χρόνο θα διαρκέσει –όπως φαίνεται- η παρουσία του Άλαν Χάτον στο ρόστερ της Άστον Βίλα, αφού η διοίκηση των «χωριατών» βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Στόουκ για την παραχώρηση του Σκωτσέζου αμυντικού. Κοντά σε συμφωνία οι δύο σύλλογοι.
Μπορεί να μετράει μόλις λίγες εβδομάδες στο δυναμικό της Λίβερπουλ, ωστόσο ο Φάμπιο Μπορίνι νιώθει –ήδη- πως αποτελεί μέλος του συλλόγου εδώ και καιρό. Ο Ιταλός επιθετικός μίλησε για την κατάσταση που συνάντησε στο εσωτερικό της ομάδας, αλλά και για τις πρώτες του εντυπώσεις από την καλοκαιρινή προετοιμασία.
Σε γνώριμα λημέρια θα αγωνίζεται από την ερχόμενη σεζόν ο Ντέιβιντ Μέρφιν, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την Σκάνθορπ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της League One.
Το england365.gr κινείται στους ρυθμούς των …ανακοινώσεων και σας παρουσιάζει κάθε ημέρα τις ολοκληρωμένες μετακινήσεις σε όλες τις κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου, αλλά και τις αποκλειστικές πληροφορίες από το Νησί για τα «φλερτ» των συλλόγων με τους μεταγραφικούς τους στόχους.
Όταν παίρνει φόρα, φόρα κατηφόρα…. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών, με τον Ντάνι Γουίλσον να χειρίζεται προσωπικά τις υποθέσεις και να κινείται ταχύτατα και αποτελεσματικά.
Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές! Ο Τζέιμι Κέρτον επιστρέφει στην Έξετερ και θα φορέσει για τρίτη φορά τη φανέλα του συλλόγου της League Two.
Τι κι αν τα «αστέρια» ήταν όλα εκεί; Τι κι αν ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει ζητήσει από τους παίκτες του να ανεβάσουν ρυθμούς; Η Μάντσεστερ Σίτι γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 από την Όλνταμ, με τον Ιταλό προπονητή να στηρίζεται σε ένα μείγμα …παλιών και νέων ποδοσφαιριστών.
Σωρεία αρνητικών σχολίων έχει προκαλέσει η απόφαση της οικογένειας Γκλέιζερ να «βγάλει στο σφυρί» μέρος του μετοχικού πακέτου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που αναμένεται να αποφέρει εκατομμύρια στους τραπεζικούς λογαριασμούς των στελεχών του συλλόγου. Φήμες και για αύξηση στο …πορτοφόλι του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.