Ο Ρονάλντο έκανε όλη τη Γιουνάιτεντ να πανηγυρίζει με «SIUUU» (vid)
Μετά το δεύτερο γκολ του Πορτογάλου ρέκορντμαν, οι συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και ο κόσμος από τις κερκίδες πανηγύρισαν με το χαρακτηριστικό τρόπο του CR7.
Μετά το δεύτερο γκολ του Πορτογάλου ρέκορντμαν, οι συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και ο κόσμος από τις κερκίδες πανηγύρισαν με το χαρακτηριστικό τρόπο του CR7.
Στα πρώτα τρία παιχνίδια του Αντόνιο Κόντε στην Πρέμιερ Λιγκ για λογαριασμό της Τότεναμ, ο Ιταλός έχει καταφέρει να κερδίσει τα δύο, να δεχτεί μόλις ένα γκολ και να αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα των «σπιρουνιών».
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με ανάρτησή του μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Άρσεναλ (3-2) τόνισε πως οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ακόμα πολύ δρόμο μπροστά τους για να πετύχουν τους στόχους τους.
Ο Μάικλ Κάρικ κατάφερε να κερδίσει έναν – έναν τους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίοι του έδειξαν την εκτίμηση και τον σεβασμό τους με τις αγκαλιές μετά το ντέρμπι με την Άρσεναλ.
Υπέροχη δήλωση από τον Μάικλ Κάρικ που αλλάζει προτεραιότητες σε αυτή την περίοδο της ζωής του αποχωρώντας από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Να αφιερώσω χρόνο στην οικογένειά μου και να πάω τα παιδιά μου στο σχολείο» είπε...
Παρελθόν από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί ο Μάικλ Κάρικ, ο οποίος παραιτήθηκε μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της Άρσεναλ με 3-2 και κλείνει έναν κύκλο 15ατίας στον «οργανισμό» της αγαπημένης του ομάδας!
Με τον Κριστιάνο να γράφει ιστορία, φτάνοντας τα 801 γκολ στην καριέρα του, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 3-2 κόντρα στην Άρσεναλ, υπό το βλέμμα του νέου υπηρεσιακού τεχνικού της , Ραλφ Ράνγκνικ που βρέθηκε στα επίσημα του Όλντ Τράφορντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ, όμως ο CR7 έδωσε δύο φορές το προβάδισμα στην ομάδα του και ολοκλήρωσε τη θητεία του Μάικλ Κάρικ με ακόμη ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, υποχρεώνοντας τους «κανονιέρηδες» στην δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ.
Η Τότεναμ εμφάνισε τα στοιχεία που ζητάει ο Αντόνιο Κόντε στο παιχνίδι της και επικράτησε άνετα με 2-0 κόντρα στην Μπρέντφορντ, με το αυτογκόλ του Κάνιος και το τέρμα του Σον. Οι «σπερς» ήταν κυρίαρχοι σε όλο το παιχνίδι, χωρίς να αφήσουν τους αντιπάλους τους να γίνουν απειλητικοί, με τις «μέλισσες» να αποχωρούν ηττημένες στο πρώτο λονδρέζικο ντέρμπι των δύο ομάδων στην πρώτη κατηγορία.
Όσο η Νιούκαστλ εξακολουθεί να μην κερδίζει, τόσο τα μεταγραφικά σενάρια θα πληθαίνουν, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Πόσο μάλλον από την στιγμή που τα ονόματα που έχουν τοποθετηθεί στο κάδρο είναι αυτά των Λίνγκαρντ, Γουίνκς, Μπάρκλεϊ και Τρίπιερ!
Προ των πυλών είναι πλέον το μεγαλύτερο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της Premier League ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Άρσεναλ στο «Όλντ Τράφορντ», με τους «κανονιέρηδες» να θέλουν τη νίκη τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και για ένα ρεκόρ που… αγγίζουν, αν κατορθώσουν να μην ηττηθούν!