Ειδήσεις »

04.09.2022 | 18:13

Αλέξις ΜακΆλιστερ: Του ακύρωσαν ένα, έβαλε… καλύτερο και η Μπράιτον σκόραρε για πρώτη φορά πέντε γκολ στην Premier League! (vids)

Ένα μέτρησε, ένα του ακυρώθηκε, αλλά η εμφάνιση του ΜακΆλιστερ στην απίθανη εμφάνιση της Μπράιτον στην Premier League απέναντι στη Λέστερ και στην πρώτη «πεντάρα» στην ιστορία της στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, ήταν εξαιρετική! Τα γκολ του άλλωστε «μιλούν» από μόνα τους!

04.09.2022 | 17:56

Πάρτι από τη Μπράιτον, στα «σχοινιά» η Λέστερ!

Στο «Amex» έλαβε χώρα μία άκρως διασκεδαστική αναμέτρηση με επτά γκολ και τη Μπράιτον να νικάει 5-2 τη Λέστερ, η οποία συνεχίζει να προβληματίζει και παραμένει τελευταία στο βαθμολογικό πίνακα με έναν μόλις βαθμό!  

04.09.2022 | 17:43

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ: Ντεμπούτο με το «καλημέρα» ο Άντονι, στον πάγκο ξανά ο Κριστιάνο - Επιστρέφει ο Ζιντσένκο!

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποιεί ο Άντονι, την ώρα που ο Μικέλ Αρτέτα επαναφέρει στην βασική ενδεκάδα τον Ζιντσένκο!

04.09.2022 | 15:05

Μεταγραφή συγκίνησης: Η Έξετερ Σίτι δίνει «ζωή» στον αριθμό 9 από τον… πατέρα Στάνσφιλντ στον γιο!

Η Έξετερ Σίτι 12 χρόνια μετά από τον θάνατο του Άνταμ Στάνσφιλντ και την απόσυρση το αριθμού «9», προχωράει στο δανεισμό του γιου του, Τζέι, από τη Φούλαμ, ο οποίος θα φοράει τον συγκεκριμένο αριθμό, και προκαλεί σε όλους μεγάλη συγκίνηση.

04.09.2022 | 10:34

Το επικίνδυνο μαρκάρισμα του Φαν Ντάικ στον Ονάνα και το παράπονο του Λάμπαρντ

Τυχερός ήταν ο Βέρτζιλ Φαν Ντάικ που δεν άφησε τη Λίβερπουλ με παίκτη λιγότερο στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι με την Έβερτον μετά το επικίνδυνο χτύπημα στην κνήμη του Ονάνα. «Με εξέπληξε που ο ρέφερι δεν πήγε να δει τη φάση» είπε ήρεμος ο Λάμπαρντ. 

04.09.2022 | 10:21

Μόγιες: «Κάκιστη απόφαση, προσποιείται ότι χτύπησε ο Μεντί» (vid)

Για μια από τις χειρότερες διαιτητικές αποφάσεις έκανε λόγο ο Ντέιβιντ Μόγιες όντας έξαλλος με το γκολ που ακυρώθηκε στο 90' για την Γουέστ Χαμ απέναντι στην Τσέλσι για φάουλ του Μπόουεν στον Εντουάρντ Μεντί.