Σταυροκοπιέται ο Μαντσίνι
Τον κόρφο του φτύνει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αφού η κακοδαιμονία που χτύπησε στην αρχή της σεζόν τους περσινούς διεκδικητές του τίτλου, δεν έχει φτάσει στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο λόγος για την μάστιγα των τραυματισμών.
Τον κόρφο του φτύνει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αφού η κακοδαιμονία που χτύπησε στην αρχή της σεζόν τους περσινούς διεκδικητές του τίτλου, δεν έχει φτάσει στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο λόγος για την μάστιγα των τραυματισμών.
Η επικράτηση με το εντυπωσιακό 5-0 στην έδρα της Χαρτς σίγουρα ικανοποίησε απόλυτα τον Χάρι Ρέντναπ, όμως ο Άγγλος τεχνικός τόνισε ότι δεν πρέπει να μείνουν στα πανηγύρια οι παίκτες του αφού ακολουθεί το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ποιότητα στη μεσαία γραμμή της Τσέλσι ζήτησε ο Αντρέ Βίλας-Μπόας από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς και ο Ρώσος μεγιστάνας είναι έτοιμος να βγάλει από την τσέπη του μέχρι και 60 εκ λίρες για την απόκτηση των Χουάν Μάτα και Λούκα Μόντριτς.
Τρεις φορές βρήκε τα δοκάρια η Μπέρμιγχαμ στον πρώτο αγώνα των πλέι-οφ του Europa League κόντρα στην Νασιονάλ Μαδέιρα εκτός έδρας, αλλά γκολ δεν πέτυχε μένοντας στο 0-0. Ακόμη κι έτσι όμως ο σύλλογος της Τσάμπιονσιπ έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους ομίλους.
Με φόρα από την περσινή της πορεία ως τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ η Τότεναμ ξεκίνησε με το δεξί και φέτος στην Ευρώπη συντρίβοντας εκτός έδρας τη Χαρτς (5-0) στον πρώτο αγώνα των πλέι-οφ του Europa League.
Ομάδες σαν τη Ντνιέπρ δεν είναι ικανές να σταματήσουν τη σοβαρή και ευρωπαία - πλέον - Φουλαμ. Το σύνολο του Μάρτιν Γιόλ επικράτησε με σκορ 3-0 για την πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ και πορεύεται πρόσω ολοταχώς για τη φάση των ομίλων!
Ήθελε μόνο… τρόπο και όχι κόπο! Και ο Πιού, ήξερε ακριβώς τι έπρεπε να κάνει! Η Στόουκ συνεχίζει ακάθεκτη το φετινό ευρωπαϊκό της «ταξίδι», παίρνοντας τη νίκη με σκορ 1-0 στην έδρα της Τουν στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ και πλέον καταστρώνει τα σχέδιά της για τη φάση των ομίλων!
Τον απαιτούμενο σεβασμό στους κανονισμούς της UEFA επιδεικνύει ο Αρσέν Βενγκέρ, ωστόσο, όπως τόνισε ο Αλσατός τεχνικός, θα πρέπει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία να καταστήσει ξεκάθαρη την έννοιά τους.
Σε πρόωρη επέκταση της συνεργασίας της με τον Πίτερ Οντεμβίγκι προέβη η διοίκηση της Γουέστ Μπρομ. Ο Νιγηριανός επιθετικός έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με ισχύ έως το 2014!
Σίγουρος πως η Τσέλσι θα καταφέρει να διατηρήσει στο ρόστερ της τους Ντιντιέ Ντρογκμπά και Νικολά Ανελκά εμφανίστηκε ο προπονητής των Λονδρέζων, Αντρέ Βίλας- Μπόας.