Ο Ενκέτια είναι ξεκάθαρος: «Το Λονδίνο είναι το σπίτι μου, αγαπάω την Άρσεναλ!»
Ιδιαίτερα δεμένος με την Άρσεναλ είναι ο Έντι Ενκέτια, ο οποίος επισήμανε πως οι Λονδρέζοι αποτελούν το σπίτι του και ο Μικέλ Αρτέτα ο άνθρωπος που τον ενέπνευσε!
Ιδιαίτερα δεμένος με την Άρσεναλ είναι ο Έντι Ενκέτια, ο οποίος επισήμανε πως οι Λονδρέζοι αποτελούν το σπίτι του και ο Μικέλ Αρτέτα ο άνθρωπος που τον ενέπνευσε!
Για την απόκτηση του Κάορου Μιτόμα φημολογείται πως ενδιαφέρεται η Μπαρτσελόνα, αλλά η απορία όλων είναι αν μπορεί να τον αποκτήσει… Διότι η Μπράιτον πουλάει ακριβά. Πολύ ακριβά. Είναι ο ορισμός της ομάδας που ιδανικά… δεν θες να διαπραγματευτείς μαζί της!
Ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει μαλλιά, παίζει ποδόσφαιρο και βρίσκεται στον άξονα. Θέλει να αλλάξει παιχνίδι, το κάνει ολότελα λανθασμένα και 20 χρόνια μετά, οι Άγγλοι βρήκαν νέο λόγο για να τον… κατακρίνουν!
Μπορεί πολλοί φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να επιθυμούσαν την εξαγορά της ομάδας από τον Γιασίμ, όμως ο ίδιος αποφάσισε να απορρίψει την προσφορά του και να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του συλλόγου!
Πανζουρλισμό προκάλεσε η Ρέξαμ στον κόσμο της με την επική ανατροπή απέναντι στην Σάλφορντ της Τάξης του '92, σκοράροντας στο 88ο και το 89ο λεπτό για να διαμορφώσει μέσα σε ντελίριο το τελικό 3-2!
Έχει καταφέρει να είναι τόσο αγαπητός στο κλαμπ και τους οπαδούς, που ο Μπρούνο Γκιμαράες κατάφερε στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με την Νιούκαστλ, να έχει τη δυνατότητα να φύγει αν εμφανιστεί μπροστά του η ευκαιρία της ζωής του με την Μπαρτσελόνα!
Πρόσφατα το έκανε ο Ολιβιέ Ζιρού στη Μίλαν έχοντας να θυμάται και μια καθοριστική επέμβαση σε φάση αντιπάλου. Ωστόσο, πριν από 17 χρόνια, το είχε κάνει και ο Τζον Τέρι από ανάγκη στην Τσέλσι, αφού ο Πετρ Τσεχ αποκόμισε τον σοβαρότατο τραυματισμό στο κεφάλι σε ματς με την Ρέντινγκ, με τον JT να βγαίνει μπροστά και να υπερασπίζεται την εστία!
Είναι μόλις 34 ετών. Απόλυτα ποδοσφαιρική ηλικία. Για ενεργό αθλητή. Κι όμως, ο Ντάνι Ρολ είναι πλέον ο νέος κόουτς της Σέφιλντ Γουένσντεϊ μετά το χειρότερο ξεκίνημα που πραγματοποίησε η ομάδα στην ιστορία της. Και η αλήθεια είναι ότι το βιογραφικό του είναι ήδη τέτοιο που κερδίζει σεβασμό και πολλούς πόντους...
Ο Κλοπ φωνάζει συνεχώς, δεν τον ακούει κανείς και η Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζει να βάζει την Λίβερπουλ να παίξει μεσημέρι Σαββάτου μετά από τη διακοπή των πρωταθλημάτων! Και τώρα, στο προσεχές ντέρμπι με την Έβερτον, αλλά και τον Νοέμβρη, οι «κόκκινοι» οριακά θα προλάβουν να κάνουν κάποια προπόνηση με όλους τους διεθνείς!
Με σεβασμό προς τον συνάδελφό του και θέλοντας να του δείξει πως δεν διαφέρουν λόγω της λάμψης που μπορεί να λαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές της Πρέμιερ Λιγκ, ο Τζακ Γκρίλις εξέπληξε Αυστραλό διεθνή ζητώντας του τη φανέλα!