Πυρ και μανία ο Χότζον
Έξαλλος έγινε ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Αγγλίας, Ρόι Χότζον, όταν ερωτήθηκε για το αν είναι προβληματισμένος με τις ελάχιστες ευκαιρίες που είχαν τα «τρία λιοντάρια» στο ματς με τη Νορβηγία.
Έξαλλος έγινε ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Αγγλίας, Ρόι Χότζον, όταν ερωτήθηκε για το αν είναι προβληματισμένος με τις ελάχιστες ευκαιρίες που είχαν τα «τρία λιοντάρια» στο ματς με τη Νορβηγία.
Μόνο σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρείται για τον Ελιακίμ Μανγκαλά μία θέση στη βασική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι, όπως δήλωσε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, από τη στιγμή που για τις θέσεις στην άμυνα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός.
Το λόγο για τον οποίο απέρριψε τη Λίβερπουλ και επέλεξε την ΚΠΡ στη θερινή μεταγραφή περίοδο, φανέρωσε ο Άλεξ ΜακΚάρθι, τονίζοντας πως στο πίσω μέρος του μυαλού του υπάρχει πάντα η εθνική ομάδα της Αγγλίας.
Συμβόλαιο δύο ετών θα υπογράψει με τη Λίβερπουλ, ο Βίκτορ Βαλντές, μόλις ολοκληρώσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ για να προστεθεί στο ρόστερ της ομάδας!
Αρνητική απάντηση έδωσε η Σάουθεντ σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ που ζήτησε τον τερματοφύλακα, Ντάνιελ Μπέντλεϊ, όπως αποκάλυψε ο κόουτς του συλλόγου της League Two!
Συμβόλαιο με τη Μπράντφορντ, μέχρι τον Δεκέμβριο, υπέγραψε ο Φιλίπε Μοράις.
Απίστευτο γκολ πέτυχε η Γουέστ Χαμ έπειτα από συνεργασία των Σακό, Μόρισον και Σονγκ, στη φιλική νίκη (5-1) επί της Ίπσουϊτς.
Μπορεί να επέκτεινε το συμβόλαιό του για ακόμα δύο χρόνια, τον περασμένο Απρίλιο, όμως, ο Τόμας Ροσίτσκι έχει παράπονα απ' τον Αρσέν Βενγκέρ και σκέφτεται ήδη την αποχώρησή του, μόλις ανοίξει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.
Ανοιχτός σε νέες προσφορές για το πλειοψηφικό πακέτο της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, είναι πλέον ο Μίλαν Μάνταριτς, καθώς, οι διαπραγματεύσεις με τον Χαφίζ Μαμάντοφ, δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ...
Την παραχώρηση του Τζον Γκιντέτι στη Σέλτικ με τη μορφή δανεισμού για τον επόμενο χρόνο, ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Σίτι, με την έγκριση της μετακίνησης του παίκτη από τις ομοσπονδίες των Αγγλίας και Σκοτίας.