Σίγουρος για την παραμονή του ο Ματσάρι
Την απόλυτη βεβαιότητα του σχετικά με την παραμονή του στη Γουότφορντ εξέφρασε ο Βάλτερ Ματσάρι, τονίζοντας πως πρέπει να συμβούν απίθανα πράγματα για να μην βρίσκεται στον πάγκο των «χόρνετς» και του χρόνου.
Την απόλυτη βεβαιότητα του σχετικά με την παραμονή του στη Γουότφορντ εξέφρασε ο Βάλτερ Ματσάρι, τονίζοντας πως πρέπει να συμβούν απίθανα πράγματα για να μην βρίσκεται στον πάγκο των «χόρνετς» και του χρόνου.
Τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άντερλεχτ να τελειώνουν τα 90 λεπτά ισόπαλες με σκορ 1-1 και να συνεχίζουν την προσπάθεια πρόκρισης μέσω της παράτασης.
Καμία απόφαση για τον Ζεράρ Ντεουλοφέου δεν αναμένεται να παρθεί από τη Μπαρτσελόνα, πριν την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, όπως υπογράμμισε ο Αθλητικός Διευθυντής των «μπλαουγκράνα», Ρομπέρ Φερνάντες.
Στην δυσάρεστη εμπειρία των προηγούμενων σεζόν στάθηκε ο Κρις Χιούτον, με τον προπονητή της Μπράιτον να θεωρεί πως η απογοήτευση λειτούργησε διδακτικά στην ομάδα του ώστε να φτάσει φέτος στην πολυπόθητη άνοδο.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα μετά το γκολ του Μχιταριάν στο 10' και με την… απάντηση της Άντερλεχτ, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες με σκορ 1-1, όπως ακριβώς είχε λείψει η μεταξύ τους αναμέτρηση στο Βέλγιο!
Εξαιρετικά αμφίβολη μοιάζει αυτή τη στιγμή η επιστροφή του Άλβαρο Νεγρέδο στη Βαλένθια, από την οποία αγωνίζεται φέτος δανεικός στη Μίντλεσμπρο.
Μία νέα ομάδα του MLS, το Λος Άντζελες, θα προσπαθήσει να κάνει δικό της τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, προσφέροντάς του συμβόλαιο με αποδοχές περί των 5 εκ. λιρών ετησίως.
Να κλείσει θέση για την ημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που φιλοξενεί την βελγική Άντερλεχτ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν το προβάδισμα μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα. Με Ρομέρο αντί του Ντε Χέα κάτω από τα δοκάρια. Επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ο Ιμπραΐμοβιτς, στον πάγκο ο Ρούνεϊ.
Παράπονα για τη θέση στην οποία τον χρησιμοποιεί ο Πεπ Γκουαρντιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι εξέφρασε ο Λερόι Σανέ μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στην «Bild».
Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Ντάνι Γούλμπεκ για τον Κυριακάτικο (23/4) ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι ενώ εκτός μάχης έχει τεθεί ο Σκοντράν Μουσταφί λόγω προβλήματος τραυματισμού στο μηρό.