Ειδήσεις »

15.05.2024 | 19:44

«Βόμβα» στην Premier League: Ψηφίζουν για να καταργηθεί ο VAR την επόμενη σεζόν – Πόσα «ναι» χρειάζονται;

Μία τεράστια είδηση μετέδωσε πριν από μερικά λεπτά ο David Ornstein, ο οποίος επισήμανε πως οι σύλλογοι της Premier League θα ψηφίσουν στις αρχές Ιουνίου, για το αν θα έχουν ή όχι τη νέα σεζόν τον VAR!

15.05.2024 | 18:00

Ο Ορέστης Καρνέζης στο England365 για τον πρώην συμπαίκτη του, Μπρούνο Φερνάντες: «Στην Ουντινέζε έπαιζε και με… ένεση!»

Πόσοι άραγε γνωρίζετε πως ο Μπρούνο Φερνάντες και ο Ορέστης Καρνέζης έχουν υπάρξει συμπαίκτες, για περισσότερες από 700 ημέρες, επί ιταλικού εδάφους; Πιθανώς… ελάχιστοι. Και όμως, ισχύει! Και ο Έλληνας γκολκίπερ μίλησε αποκλειστικά στο England365 και τον Δημήτρη Μανάκο για τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ξεκαθαρίζοντας πως το παιδί που συνάντησε στο Ούντινε, δεν θα έκανε ποτέ τον… τραυματία, όπως είπε ο Γουέιν Ρούνεϊ!

15.05.2024 | 17:34

Η δικαίωση των γκολκίπερ: Ο κόσμος θα θυμάται τους Μαρτίνες και Ορτέγκα κι όχι τον Σον και τον Μουανί (vids)

Λένε πως οι επιθετικοί και αμέσως μετά οι χαφ είναι εκείνοι που βρίσκονται περισσότερο στον «αφρό». Και πως η άμυνα με τους τερματοφύλακες μένουν στη σκιά τους. Με αυτό που συνέβη και το βράδυ της Τρίτης στο Λονδίνο, έρχεται η μεγάλη δικαίωση των γκολκίπερ για τις δικές τους στιγμές δόξας που θα θυμάται ο κόσμος.

15.05.2024 | 16:54

Έβερτον: Μία σεζόν – παραμύθι, με πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό τίτλο, υπό τις οδηγίες του Χάουαρντ Κένταλ! (vids)

Πέρασαν 39 χρόνια, αλλά εκείνη η σεζόν δεν θα ξεχαστεί ποτέ! Η Έβερτον του Χάουαρντ Κένταλ εντυπωσίασε όλη την Ευρώπη, πήρε πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό τίτλο και «έγραψε» ιστορία, φτάνοντας μία «ανάσα» μακριά από το «τρεμπλ». Δεν θα ξεχαστεί εύκολα εκείνος ο τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που χάθηκε με παίκτη παραπάνω, αλλά σε κάθε περίπτωση, η ομάδα του Κένταλ αποτέλεσε μία εκ των κορυφαίων που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα των «ζαχαρωτών»!

15.05.2024 | 16:07

Αφού κρινόταν ο τίτλος, η Σίτι «πάτησε» και τη μεγάλη κατάρα στην έδρα της Τότεναμ

Σε τέσσερις επισκέψεις στο Tottenham Hotspur Stadium για το πρωτάθλημα, η Μάντσεστερ Σίτι είχε αποτύχει να βρει δίχτυα. Το βράδυ της Τρίτης έπρεπε να φανεί αμείλικτη. Σκόραρε δις, απέκτησε αβαντάζ για τον τέταρτο σερί τίτλο και έδειξε πως όταν… καλεί η κορυφή, δεν κολλάει σε «κατάρες» και προϊστορία.  

15.05.2024 | 13:43

Ό,τι πάει μέσα… ο Ορτέγκα το διώχνει: Ο Πεπ πήρε την καλύτερη απόφαση! (vid)

Ο Έντερσον ήθελε να συνεχίσει, ο Πεπ όμως είχε στον πάγκο έναν άνθρωπο τον οποίο έπρεπε να εμπιστευθεί για το δύσκολο φινάλε στο ματς με την Τότεναμ. Και ο Ορτέγακ επιβεβαίωσε πως όποια τελική πηγαίνει προς την εστία του… δεν έχει καμία τύχη, αφού φροντίζει να τη διώχνει!  

15.05.2024 | 10:58

Η σαμπάνια του Μαρτίνες και η δικαίωση του Έμερι: Η Βίλα γιόρτασε για το Τσάμπιονς Λιγκ (vids)

Η βραδιά για τα βραβεία της χρονιάς στην Άστον Βίλα έγινε ακόμα πιο εντυπωσιακή και γεμάτη… ευτυχία, όταν ο Χάαλαντ σκόραρε κόντρα στην Τότεναμ δις και οι «villans» εξασφάλισαν και μαθηματικά την 4άδα της Πρέμιερ για να βρεθούν στο Τσάμπιονς Λιγκ έπειτα από 41 χρόνια!  

15.05.2024 | 10:08

Το φαινόμενο «Τζέιμς Μίλνερ» συνεχίζει και του χρόνου, μέχρι να πιάσει την απόλυτη κορυφή!

Ακούραστος, βιονικός και… ανεξήγητος! Ο Τζέιμς Μίλνερ στα 38 του αποφάσισε να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Μπράιτον μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι, με στόχο να γίνει πλέον ο κορυφαίος όλων των εποχών σε συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ!  

14.05.2024 | 23:58

Η Τότεναμ έκανε ό,τι μπορούσε, ο Σον έχασε την ευκαιρία της… σεζόν και η Σίτι πλησιάζει στο 4ο συνεχόμενο! (vids)

Πάλεψε, προσπάθησε, έκανε ό,τι μπορούσε για να κερδίσει ή να κόψει βαθμούς από τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά η στιγμή του 85ου λεπτού θα «στοιχειώνει» τόσο τον Χέουνγκ Μιν Σον και την Τότεναμ, όσο και την Άρσεναλ. Αδιανόητη ευκαιρία, δεν τα συγχωρεί αυτά η Μάντσεστερ Σίτι, που επικράτησε με 2-0 στο Λονδίνο και απέχει 90 λεπτά από το τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα της Premier League! Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Έρλινγκ Χάαλαντ, σκόραρε δις και «έλαμψε» στη νίκη… τίτλου των «πολιτών»!