Ρονάλντο σε Φέρντιναντ: «Δεν έπαιξα καλά αλλά ήξερα ότι θα σκοράρω»
Ο παλαίμαχος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλυψε στον «αέρα» το μήνυμα που του έστειλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τον αγώνα απέναντι στη Βιγιαρεάλ.
Ο παλαίμαχος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλυψε στον «αέρα» το μήνυμα που του έστειλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τον αγώνα απέναντι στη Βιγιαρεάλ.
Την δεύτερη αναμέτρησή της στην Ευρώπη στην τρέχουσα σεζόν, καλείται να διαχειριστεί ιδανικά ο Μπρένταν Ρότζερς, με την Λέστερ να ταξιδεύει στην Βαρσοβία, να συναντά την Λέγκια, και να θέτει ως στόχο της, πέρα από τους τρεις βαθμούς, το πολυπόθητο «μηδέν» παθητικό, που έχει να φανεί από την… πρεμιέρα!
Η Πρέμιερ Λιγκ ανακοίνωσε τους υποψήφιους για τον καλύτερο παίκτη του μήνα Σεπτεμβρίου και ανάμεσά τους βρίσκονται οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Μοχάμεντ Σαλάχ που πρωταγωνίστησαν για τις ομάδες τους τις προηγούμενες αγωνιστικές.
Την πρώτη της αναμέτρηση στο Europa League, σε επίπεδο ομίλων, στην έδρα της, αναμένεται να δώσει απόψε απέναντι στην Ραπίντ Βιέννης η Γουέστ Χαμ, με το σύνολο του Ντέιβιντ Μόις να «γράφει» ιστορία και να ψάχνει το 2/2!
Κοντά στην πόρτα της εξόδου φαίνεται να βρίσκεται ο Αλεξάντρ Λακαζέτ, με τους «κανονιέρηδες» να θέλουν να τον δώσουν ως αντάλλαγμα για να αποκτήσουν τον Γιουσέφ Εν-Νεσίρι από τη Σεβίλλη.
Η Τσέλσι γνώρισε την ήττα με 1-0 στο Τορίνο και έφτασε τις 5 διαδοχικές εκτός έδρας ήττες από ιταλικούς συλλόγους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, μετρώντας ήττες από Ίντερ, Ρόμα, Γιουβέντους και Νάπολι.
Ο Ολλανδός χαφ δεν έχει πάρει όσο χρόνο συμμετοχής θα ήθελε τη φετινή χρονιά και ο εκνευρισμός του με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ φάνηκε ακόμη μία φορά όταν ο Νορβηγός τον κράτησε στον πάγκο στον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ, πετώντας την τσίχλα που μασούσε.
Τα βρήκε σκούρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Βιγιαρεάλ όμως το σύνθημα της αντεπίθεσης ήρθε από τον Άλεξ Τέλες που σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων», 850 ημέρες μετά το τελευταίο του γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Τι κι αν σκόραρε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα χαρίζοντας τη νίκη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο CR7 αρκέστηκε να δηλώσει πως αυτή είναι η δουλειά του, όταν ρωτήθηκε στη συνέντευξη τύπου.
Εντυπωσιακές ήταν οι στιγμές που έλαβαν χώρα στο «Όλντ Τράφορντ», στο 95ο λεπτό της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Βιγιαρεάλ, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει και να πανηγυρίζει όπως… ποτέ άλλοτε!