Γυρίζει στα γήπεδα μετά από εννέα μήνες
Επιστρέφει στις προπονήσεις με την ομάδα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ο Πάντι Κέννι έπειτα από αρκετό χρονικό διάστημα.
Επιστρέφει στις προπονήσεις με την ομάδα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ο Πάντι Κέννι έπειτα από αρκετό χρονικό διάστημα.
Η Κρίσταλ Πάλας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στην άμυνα της ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης με την Κάρντιφ εντός έδρας.
Καθόλου ευχαριστημένος με τις αποδοκιμασίες δεν φάνηκε ο Ρόι Κιν σύμφωνα με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ίπσουιτς.
Ο τεχνικός της Άστον Βίλα έχει βάλει στόχο μια θέση στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και την ενδεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας, με τους «χωριάτες» να βρίσκουν μπροστά τους την Τσέλσι και στις δύο προκλήσεις.
Την απόκτηση του 21χρονου Βραζιλιάνου μέσου, Σάντρο ανακοίνωσε σήμερα η Τότεναμ, με τον παίκτη να εντάσσεται στο ρόστερ των «σπιρουνιών» από το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο προπονητής της ομάδας, Γκάρι Γουάντοκ, ζήτησε να επιστρέψει ο έμπειρος αμυντικός προκειμένου να βοηθήσει τον σύλλογο στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό.
Πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μπράντφορντ δέχτηκε ο Πίτερ Τέιλορ, ο οποίος καλείται να αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή.
Ο τραυματισμός του Ρικάρντο Καρβάλιο στο μεσοβδόμαδο ματς με την Πόρτσμουθ αφήνειτην Τσέλσι με μοναδική βασική αμυντική λύση τον Τζον Τέρι.
«Περικοπές» στο ρόστερ πραγματοποιούν στο Πόρτ Βέιλ, ανακοινώνοντας σε τέσσερις ποδοσφαιριστές ότι δεν πρόκειται να τους ανανεώσουν τα συμβόλαια μετά το καλοκαίρι.
Ο Ντάρεν Κάρτερ δεν είναι στα πλάνα του προπονητή του για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της Πρέστον, κάτι που τον κάνει να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα το καλοκαίρι.