Ανανέωσε με την Πορτ Βέιλ ο Μαρκ Ρίτσαρντς
Παίκτης της Πορτ Βέιλ θα παραμείνει για ακόμη δυο χρόνια ο Μαρκ Ρίτσαρντς και ο πρόεδρος της ομάδας Μπιλ Μπρατ περιμένει από τον Άγγλο επιθετικό να εμφανιστεί ακόμα καλύτερος την επόμενη χρονιά.
Παίκτης της Πορτ Βέιλ θα παραμείνει για ακόμη δυο χρόνια ο Μαρκ Ρίτσαρντς και ο πρόεδρος της ομάδας Μπιλ Μπρατ περιμένει από τον Άγγλο επιθετικό να εμφανιστεί ακόμα καλύτερος την επόμενη χρονιά.
Ενισχύει την άμυνα ο προπονητής της Λέιτον Όριεντ, Ράσελ Σλέιντ, αφού ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Τέρελ Φορμπς που μένει ελεύθερος από την Γέοβιλ και ο 28χρονος αμυντικός θα αγωνίζεται στο "Brisbane Road" για δυο χρόνια.
Να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας τον αμυντικό της Πρέστον, Νιλ Τρότμαν, επιθυμεί ο προπονητής της Χάντερσφιλντ Λι Κλαρκ.
Ο Αμερικανός ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ, Τομ Χικς επισήμανε με δηλώσεις τους πως η Λίβερπουλ δεν πρόκειται να πουληθεί πριν το τέλος του χρόνου, ενώ επιβεβαίωσε τους φίλους των "κόκκινων" πως Φερνάντο Τόρες και Στίβεν Τζέραρντ δεν πρόκειται να παραχωρηθούν.
Συμβόλαιο διάρκειας δυο ετών με τους "Baggies" υπέγραψε ο Στίβεν Ριντ.
Αβέβαιο το μέλλον του Ρομπ Χουλς στην Ντέρμπι αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα η Λιντς ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της τον Άγγλο επιθετικό.
Την αισιοδοξία ότι μπορούν να «μπλοκάρουν» τον επιθετικό της Ρόδεραμ, Άνταμ Λε Φοντρέ, στον τελικό των πλέι-οφ ανόδου της Λιγκ2, εξέφρασε ο Μαρκ Άμπερ που θα κληθεί να υπερασπιστεί την αμυντική γραμμή της Ντάγκεναμ στο μεγάλο παιχνίδι.
Τη λύση της συνεργασίας με τον Γκιγιέρμο Φράνκο ανακοίνωσε η Γουέστ Χαμ. Ο Μεξικανός διεθνής επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τα «σφυριά» και όπως τόνισε, θα αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής, όπου και θα δώσει το παρών.
Με ανεβασμένο ηθικό και απολαμβάνοντας τη στήριξη του κόσμου, ο στράικερ της Μίλγουολ, Στιβ Μόρισον θα εμφανιστεί στον αγωνιστικό χώρο του Γουέμπλεϊ για τον τελικό των πλέι-οφ ανόδου της Λιγκ1 απέναντι στη Σουίντον, με σκοπό να οδηγήσει την ομάδα του σε νέα επιτυχία.
Με τη μορφή ελεύθερης μεταγραφής θα μετακομίσει στη Νόργουιτς, αμέσως μόλις λήξει το συμβόλαιό του με την Κόβεντρι, ο Έλιοτ Γουόρντ. Ο ποδοσφαιριστής έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα που θα αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ την επόμενη αγωνιστική περίοδο.