Τζέραρντ: «Με τον Κόουλ στην κορυφή»
Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Άρσεναλ στον εναρκτήριο αγώνα της στην Πρέμιερ Λιγκ και ο Στίβεν Τζέραρντ δηλώνει αισιόδοξος για την χρονιά που έρχεται και χαρούμενος που θα έχει συμπαίχτη τον Τζο Κόουλ.
Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Άρσεναλ στον εναρκτήριο αγώνα της στην Πρέμιερ Λιγκ και ο Στίβεν Τζέραρντ δηλώνει αισιόδοξος για την χρονιά που έρχεται και χαρούμενος που θα έχει συμπαίχτη τον Τζο Κόουλ.
Στο «στόχαστρο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Ραούλ Μεϊρέλες, σύμφωνα με τη «Sunday Mirror». Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θέλει έναν παίχτη για το χώρο του κέντρου και μετά τις άκαρπες διαπραγματεύσεις με τον Μεσούτ Εζίλ, το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στον μέσο της Πόρτο.
Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της απόκτησης του Τζέιμς Μίλνερ από τη Μάντσεστερ Σίτι, αφού ο πρόεδρος της Άστον Βίλα, Ράντι Λέρνερ, κατήγγειλε τους «πολίτες» για αθέτηση των κανονισμών και εμφανίζεται αποφασισμένος να μην αφήσει το «περιουσιακό στοιχείο» της ομάδας του να αποχωρήσει.
Αγαναχτισμένος από τα δημοσιεύματα που ασκούν κριτική στη μεταγραφική πολιτική της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Υπάρχουν άρθρα που προβλέπουν για την Γιουνάιτεντ μία θέση στην τελική κατάταξη ακόμη και κάτω από την τέταρτη.
Αμφίβολος για τον πρώτο αγώνα (16/08) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League, κόντρα στη Νιούκαστλ στο «Ολντ Τράφορντ», είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ. Ο 24χρονος επιθετικός τραυματίστηκε στη φιλική νίκη της Αγγλίας επί της Ουγγαρίας (2-1) την προηγούμενη Τετάρτη.
Τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη θα έχει επανέλθει σε πλήρη φόρμα ο Γουέιν Ρούνεϊ και θα βρει ξανά τον καλό του εαυτό για να βοηθήσει τόσο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και την Αγγλία, όπως ανέφερε ο Φάμπιο Καπέλο. Ο 24χρονος επιθετικός διανύει πεντάμηνη «ανομβρία», αφού δεν έχει βρει δίχτυα από τον περασμένο Μάρτιο.
Έτοιμος για το σημερινό ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Άρσεναλ δηλώνει ο Μαρουάν Σαμάκ στη «Mirror». Η πίεση προβλέπει ότι θα είναι από την πλευρά των «κόκκινων» και η ομάδα του θα είναι πιο ελεύθερη και θα καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Πολλά πράγματα περιμένει τη νέα σεζόν από τον Αντρέι Αρσάβιν, ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο τεχνικός της Άρσεναλ ξεχωρίζει την περίπτωση του Ρώσου, αφού δεν συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής μετά τον αποκλεισμό της εθνικής του ομάδας από τα προκριματικά και η «φρεσκάδα» που θα μεταδώσει στο «Έμιρεϊτς» είναι σημαντική.
Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του όπου άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Τσέλσι λέγοντας ότι κανείς δεν ξέρει πως θα τελειώσει η υπόθεση, ο Νεϊμάρ μίλησε και πάλι στο «Sky Sports» αποκαλύπτοντας την απόφασή του να παραμείνει στη Βραζιλία. Τουλάχιστον προς το παρόν…
Με μυθιστόρημα μοιάζουν όσα διηγείται ο Κάρλος Κεϊρός για τις στιγμές που έζησε δίπλα στον Νάνι λίγο πριν τον αποκλείσει από την αποστολή της Πορτογαλίας ενόψει του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Ο τραυματισμός στον ώμο για τον «άσσο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ήταν δυνατόν να ξεπεραστεί, αλλά για να καταφέρει να μείνει στην Εθνική απείλησε ακόμη και με… αυτοκτονία!