Επιμένουν για Σισέ οι Άγγλοι
Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Τζιμπρίλ Σισέ να επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ και την Άστον Βίλα να τον παρακολουθεί στενά στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, συνεχίζονται.
Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Τζιμπρίλ Σισέ να επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ και την Άστον Βίλα να τον παρακολουθεί στενά στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, συνεχίζονται.
Σε συνθήκες ομίχλης πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση της Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ, ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με τη Γαλλία, την Τετάρτη. Στο κανονικό πρόγραμμα συμμετείχε και ο Άντι Κάρολ, ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και πλέον τίθεται κανονικά στη διάθεση του Φάμπιο Καπέλο.
Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η συμφωνία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Τζιανλουίτζι Μπουφόν σύμφωνα με ιταλικές πηγές, αν ο γκολκίπερ της Γιουβέντους δείξει μετά τον Ιανουάριο ότι ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί από το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Κάθε ενδεχόμενο, ακόμα και αυτό της αποχώρησής του στην προσεχή μεταγραφική περίοδο, θα εξετάσει ο Άνταμ Τζόνσον. Ο Άγγλος μπακ της Μάντσεστερ Σίτι, εμφανίζεται δυσαρεστημένος από τον παραγκωνισμό του και όταν έρθει η στιγμή, το μόνο για το οποίο θα σκεφτεί, είναι το καλό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.
Ξεκάθαρος για τις μεταγραφικές κινήσεις της Άστον Βίλα, τον προσεχή Ιανουάριο, ήταν ο Ζεράρ Ουγιέ. Ο τεχνικός των «χωριατών», απαντώντας στα κατά καιρούς δημοσιεύματα που τον ήθελαν να παίρνει μαζί του στην ομάδα τον Μάικλ Όουεν, δήλωσε κατηγορηματικά πως δεν πρόκειται να κινηθεί για την απόκτησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Προετοιμασμένος κατάλληλα ώστε να αποδείξει μέσα από τις προπονήσεις πως αξίζει να βρεθεί και πάλι στα βασικά αγωνιστικά πλάνα του Τόνι Πιούλις, στη Στόουκ, δηλώνει ο Γκλεν Γουίλαν.
Μήνυμα προς τους νέους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θέλουν να πάρουν μεταγραφή σε σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ θέλησε να στείλει ο Λοράν Μπλαν εξηγώντας ότι ο κίνδυνος να περάσουν μεγάλο διάστημα στον πάγκο μέχρι να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο, είναι ιδιαίτερα μεγάλος
Ενθουσιασμένος για την πρώτη του κλήση στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, αλλά προσγειωμένος αρκετά ώστε να μη ρισκάρει με τη διεθνή του καριέρα, η οποία μόλις τώρα ξεκινάει, εμφανίστηκε ο Τζόρνταν Χέντερσον. Ο νεαρός μέσος της Σάντερλαντ έλαβε το τηλεφώνημα από τον Φάμπιο Καπέλο, ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με τη Γαλλία.
Η οικογένεια Γκλέιζερ αποφάσισε να αποπληρώσει σχεδόν το 1/3 των χρεών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μέχρι τις 22 Νοεμβρίου, όπως διέρευσε από άνθρωπο του περιβάλλοντος της οικογένειας. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, θα κατατεθεί το ποσό των 220 εκ. λιρών στο δάνειο που εκταμιεύθηκε τον Ιανουάριο, ύψους 526 εκ. λιρών.
Ανήσυχος για τη χρονική διάρκεια της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους εμφανίστηκε ο Τζον Τέρι! Όπως υποστήριξε, το μακρόχρονο πρόβλημα που έχει αποκομίσει, πλέον του προκαλεί αφόρητους πόνους, από τους οποίους τα βράδια δεν κοιμάται και πλέον, η επιστροφή του στην ενεργό δράση ίσως χρειαστεί αρκετούς μήνες.