«Έχει κίνητρο ο Άντι Τζόνσον»
Ο Άντι Τζόνσον θα έχει αυξημένο κίνητρο μετά την επιστροφή του στην Έβερτον, σύμφωνα με τον προπονητή της Φούλαμ Μαρκ Χιούζ.
Ο Άντι Τζόνσον θα έχει αυξημένο κίνητρο μετά την επιστροφή του στην Έβερτον, σύμφωνα με τον προπονητή της Φούλαμ Μαρκ Χιούζ.
Το θέμα της κλήσης ή μη του Άντι Κάρολ στην εθνική Αγγλίας από τον Φάμπιο Καπέλο απασχολεί έντονα τον Κένι Νταλγκλίς. Ο προπονητής της Λίβερπουλ τονίζει ότι ο Κάρολ δεν είναι έτοιμος από άποψη φυσικής κατάστασης και εφιστά την προσοχή του συναδέλφου του στα «λιοντάρια» σε αυτόν τον τομέα.
Όχι μόνο δεν αισθάνεται απογοητευμένος για τη φετινή σεζόν της Άρσεναλ ως τώρα ο Αρσέν Βενγκέρ, αλλά τονίζει ότι είναι περήφανος και το ίδιο πρέπει να νιώθουν και οι παίκτες του, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στη μάχη του πρωταθλήματος.
Ο Κάρλο Αντσελότι ευχήθηκε να μην αγωνιστεί ο Μάριο Μπαλοτέλι στο κυριακάτικο ντέρμπι Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι.
Την άποψή του πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι σε καλό δρόμο για να δημιουργήσει κάτι καλό, στα πρότυπα της συμπολίτισσας Γιουνάιτεντ, εξέφρασε ο Τζολέον Λέσκοτ. Ο αμυντικός των «πολιτών» τόνισε ωστόσο ότι για να γίνει κάτι τέτοιο θα χρειαστούν αρκετά χρόνια.
Πολύ πιθανό να ανακοινώσει ακόμη και εντός της ημέρας την απόφασή του να μονιμοποιηθεί ο Τζον Τέρι ως αρχηγός της εθνικής Αγγλίας είναι ο Φάμπιο Καπέλο σύμφωνα με τη «Sun».
Την Άρσεναλ χρίζει φαβορί για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ ο Χάρι Ρέντναπ, αφού οι «κανονιέρηδες» είναι η μοναδική ομάδα από τους διεκδικητές του πρωταθλήματος που έχει αποκλειστεί από όλες τις άλλες διοργανώσεις. Ένα επιπλέον συν τονίζει ότι είναι οι συνεχείς τραυματισμοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Τη νίκη στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι θέλει ο Κάρλο Αντσελότι για να δει την Τσέλσι να ανεβαίνει στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Τα τελευταία στατιστικά όμως δεν είναι με το μέρος του και το ξέρει.
Τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεωρεί φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, ο μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ, Αντρέι Αρσάβιν.
Σχεδόν αναπόφευκτος θεωρεί ο Πετρ Τσεχ ότι ήταν ένας αγγλικός εμφύλιος σε κάποια φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Για το λόγο αυτό δεν του προκάλεσε έκπληξη το όνομα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που βγήκε από την κληρωτίδα αν και δεν βλέπει κάποια από τις δύο ομάδες ως φαβορί.