Εξιτήριο για τον Μπέντερ
Στο σπίτι του επέστρεψε ο Τομ Μπέντερ έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη το βράδυ της Τρίτης στην αναμέτρηση της Άκρινγκτον με την Τρανμίρ για το Λιγκ Τρόφι.
Στο σπίτι του επέστρεψε ο Τομ Μπέντερ έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη το βράδυ της Τρίτης στην αναμέτρηση της Άκρινγκτον με την Τρανμίρ για το Λιγκ Τρόφι.
Ως την κορυφαία στιγμή της καριέρας του, που δεν συγκρίνεται ούτε με την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, χαρακτήρισε την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα της Λίβερπουλ το 2005 ο Τζέιμι Κάραγκερ.
Στο πλευρό του προπονητή του στην Άρσεναλ στάθηκε ο Τζακ Γουίλσιρ. Ο Άγγλος μέσος που δεν έχει μπορέσει λόγω τραυματισμού να βοηθήσει την Άρσεναλ να ανακάμψει από το άσχημο ξεκίνημα που πραγματοποιεί, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον Αρσέν Βενγκέρ.
Η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα για το οποίο αγωνίζονται οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας της Αγγλίας και στο παιχνίδι της Παρασκευής με το Μαυροβούνιο για τα προκριματικά του Euro 2012 θα αναζητήσουν μονάχα τους τρεις βαθμούς, σύμφωνα με τον Σκοτ Πάρκερ.
Εκτός πλάνων του ομοσπονδιακού προπονητή στην εθνική Πολωνίας έμεινε ο Βόιτσιεχ Σέζνι. Ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση και αποκλείστηκε από την αποστολή. Παράλληλα, διέψευσε τις φήμες περί επιθυμίας να παίξει στη Μπαρτσελόνα.
Καμία πρόθεση να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι και να αγωνιστεί στην Αμερική δεν έχει ο Ρίο Φέρντιναντ, για τον οποίο ενδιαφέρεται η Σικάγο Φάιρ. Ο μάνατζερ του Άγγλου αμυντικού ξεκαθαρίζει ότι προτεραιότητα έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Οι Φάμπρεγας, Νασρί και Κλισί χάραξαν τον δικό τους δρόμο το φετινό καλοκαίρι, αλλά ο Τζακ Γουίλσιρ δεν πρόκειται να βαδίσει στα βήματά τους. Όπως ανέφερε ο νεαρός μέσος της Άρσεναλ, το «Έμιρεϊτς» είναι η ιδανική ποδοσφαιρική στέγη και το οικονομικό σκέλος δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο.
Ο Φάμπιο Καπέλο δεν πρόκειται να συνεχίσει στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας μετά το Euro 2012. Αυτό επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Ντέιβιντ Μπερνστάιν που έκανε λόγο για ειλημμένη απόφαση να μπει οριστικό τέλος στη συνεργασία των δύο πλευρών.
Στην Αγγλία βρίσκεται ο Μάριο Μπαλοτέλι, μετά τον τραυματισμό του στην προπόνηση της εθνικής Ιταλίας. Ο στράικερ της Μάντσεστερ Σίτι αποχώρησε από την προπόνηση το πρωί της Τετάρτης και αποκλείστηκε από την αποστολή για τον αγώνα της Παρασκευής, κόντρα στη Σερβία.
Τον Αρσέν Βενγκέρ έχρισε ως τον καταλληλότερο να αποτελέσει τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, ο Σβεν Γκόραν Έρικσον.