Προσφορά «Γιούβε» για Τόρες!
Πρόταση ύψους 24 εκατομμυρίων λιρών κατέθεσε η Γιουβέντους στην Τσέλσι για την απόκτηση του Φερνάντο Τόρες, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.
Πρόταση ύψους 24 εκατομμυρίων λιρών κατέθεσε η Γιουβέντους στην Τσέλσι για την απόκτηση του Φερνάντο Τόρες, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.
Την επιθυμία του Ράφα Μπενίτεθ να αναλάβει ομάδα της Premier League επανέλαβε με δηλώσεις ο μάνατζερ του Ισπανού τεχνικού, Μάνουελ Γκαρθία Κίλον. Μάλιστα διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι αυτός ο νέος προπονητής της Σαμπντόρια, κάνοντας παράλληλα «άνοιγμα» προς την Τότεναμ.
Η απόκτηση του Ράιαν Νέλσεν άνοιξε την η όρεξη στους οπαδούς της ΚΠΡ και η διοίκηση των Λονδρέζων βάλθηκε να τους …χορτάσει. Η ομάδα του Μαρκ Χιουζ ανακοίνωσε και τη συμφωνία με τον Άντι Τζόνσον, κάτι που ενισχύει σημαντικά το ρόστερ ενόψει της νέας περιόδου.
Κάτοικος Λονδίνου θα παραμείνει ο Ράιαν Νέλσεν, αφού ήρθε σε συμφωνία με την ΚΡΠ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.
Κάθε άλλο παρά αδιάφορα ηχούν στα αυτιά του Γιαν Εμβιλά οι… Λονδρέζικες σειρήνες που τον καλούν!
Άκαρπες αναμένεται να αποδειχτούν οι προσπάθειες των Μάντσεστερ Σίτι και Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Γκάνσο!
Κόντρα στην Άκρινγκτον θα αρχίσει το νέο πρωτάθλημα η Σάουθεντ, ενώ η Τορκί φιλοξενείται από τη νεοφώτιστη Φλίτγουντ Τάουν. Δείτε το πρόγραμμα της πρεμιέρας στη League Two, με την πρώτη σέντρα να γίνεται στις 18 Αυγούστου.
Με το τοπικό ντέρμπι κόντρα στην Μπόρνμουθ ξεκινά η, υποβιβασμένη από την Τσάμπιονσιπ, Πόρτσμουθ τις υποχρεώσεις της στη League One της σεζόν 2012/13. Εκτός έδρας δοκιμασίες για Ντονκάστερ και Κόβεντρι. Με την Χάρτπουλ κάνει πρεμιέρα η Σουίντον.
Κόντρα στην… πρώην του Όουεν Κόιλ, την Μπέρνλι, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στην Τσάμπιονσιπ η Μπόλτον. Εκτός έδρας δοκιμασίες περιλαμβάνει η πρεμιέρα και για τις άλλες δύο ομάδες που γνώρισαν τον υποβιβασμό από την Πρέμιερ Λιγκ, με την Μπλάκμπερν να ταξιδεύει στο Ίπσουιτς και τη Γουλβς να κοντράρεται στο «Έλαντ Ρόουντ» με τη Λίντς.
Σε ρυθμό …σκανδιναβικό αναμένεται να κινηθεί η Σουόνσι στο μεταγραφικό παζάρι, τουλάχιστον, όσον αφορά την πρώτη της κίνηση. Ο Μίκαελ Λάουντρουπ έχει βάλει στο «στόχαστρό» του τον Μάρκους Ρόζενμπεργκ, ο οποίος δεν είναι αρνητικός στη μετακόμισή του στην Πρέμιερ Λιγκ.