Ακυρώνει το ταξίδι στην Ισπανία η FA
Στη ματαίωση της επίσκεψης της εθνικής Αγγλίας στη Μάλαγα προχώρησε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, με την FA να προτιμά να δώσει περισσότερο χρόνο ξεκούρασης στους διεθνείς ποδοσφαιριστές.
Στη ματαίωση της επίσκεψης της εθνικής Αγγλίας στη Μάλαγα προχώρησε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, με την FA να προτιμά να δώσει περισσότερο χρόνο ξεκούρασης στους διεθνείς ποδοσφαιριστές.
Σε …αναμμένα κάρβουνα κάθονται –πλέον- όλοι στη Μάντσεστερ Σίτι, μετά τις δηλώσεις του Ντιμίτρι Σέλουκ για το μέλλον του Γιάγια Τουρέ. Θετικός στο ενδεχόμενο να αναζητήσει νέα επαγγελματική στέγη ο Ιβοριανός μέσος, σύμφωνα με τον ατζέντη του, κανένα σχόλιο από την πλευρά των «πολιτών».
Μπορεί ο Γιαν Βερτόχεν να έχει συμφωνήσει σε όλα με την Τότεναμ για την μεταγραφή του στον λονδρέζικο σύλλογο, αλλά η μεταγραφή «κολλάει» στις απαιτήσεις του Αγιαξ.
Ο Πατρίς Εβρά με κάποια δόση πικρίας τονίζει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που χάρισε το πρωτάθλημα στην Μάντσεστερ Σίτι.
Από τη Λιλ θέλει να «ψωνίσει» και αυτό το καλοκαίρι η Νιούκαστλ, με τον Άλαν Πάρντιου να έχει βάλει στο μεταγραφικό του στόχαστρο τον Μαρτιέ Ντεμπουσί. Ο 26χρονος άσος προορίζεται για αντικαταστάτης του Ντάνι Σίμσον, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τις «καρακάξες».
Παίκτες της Λέστερ είναι και επίσημα οι Ρίτσι Ντε Λαέτ και Μάτι Τζέιμς, με την ομάδα της Τσάμπιονσιπ να έρχεται σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτησή τους και τους ίδιους να υπογράφουν τα συμβόλαιά τους.
Στην Αγγλία βρέθηκε ο Σίνζι Καγκάβα και συναντήθηκε με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, όπως αποκάλυψε ο άσος της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο 23χρονος επιθετικός μίλησε για το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και για το τι σκοπεύει να κάνει για το μέλλον του.
Το μεσημέρι της Τετάρτης θα γίνει γνωστή η αποστολή της εθνικής Αγγλίας για την τελική φάση του Euro 2012, με τον Ρόι Χότζον να «πονοκεφαλιάζει» για την άμυνα. Όργιο φημών στα αγγλικά Μέσα για αποκλεισμό των Ρίο Φέρντιναντ, Μίκα Ρίτσαρντς και Κάιλ Γουόκερ. «Ερωτηματικό» ο Πίτερ Κράουτς.
Μετά το τέλος της τελικής φάσης του Euro 2012 θα αποφασίσει για το μέλλον του στην Τότεναμ ο Λούκα Μόντριτς. Ο Κροάτης μέσος συνεχίζει να απασχολεί αρκετές ομάδες, ωστόσο το …σίριαλ του περασμένου καλοκαιριού δεν φαίνεται ότι θα «ξαναπαιχθεί» και φέτος.
Χωρίς το όνομα του Ρίο Φέρντιναντ φημολογείται ότι θα ανακοινωθεί η αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για το Euro 2012! Σύμφωνα με τη «Daily Mail», ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα ακολουθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του στα γήπεδα των Πολωνίας και Ουκρανίας!