Επιστρέφει ο Αγουέρο
Στην διάθεση του Μανουέλ Πελεγκρίνι για τον τελικό του Λιγκ Καπ κόντρα στην Σάντερλαντ βρίσκεται ο Σέρχιο Αγουέρο, με τον κόουτς της Μάντσεστερ Σίτι να εγκωμιάζει τον ποδοσφαιριστή του.
Στην διάθεση του Μανουέλ Πελεγκρίνι για τον τελικό του Λιγκ Καπ κόντρα στην Σάντερλαντ βρίσκεται ο Σέρχιο Αγουέρο, με τον κόουτς της Μάντσεστερ Σίτι να εγκωμιάζει τον ποδοσφαιριστή του.
Αναφορά στην Τότεναμ έκανε ο Λουίς φαν Χάαλ σε δηλώσεις του για την κλήρωση των προκριματικών ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016, χωρίς μάλιστα να διαψεύσει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να την αναλαμβάνει. Κάθε άλλο…
Για συμφωνία του Τόμας Ροσίτσκι με την Άρσεναλ για την παραμονή του έκανε λόγο ο Αρσέν Βενγκέρ.
Τον Ρενέ Χιγκίτα και την περίφημη κίνηση του «σκορπιού» επανέφερε στο μυαλό όλων, ο Φιλ Γιαγκέλκα, με την απομάκρυνση που επιχείρησε στην ήττα (1-0) της Έβερτον από την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
Στην ανάγκη των Άγγλων διεθνών για ξεκούραση και για χειμερινή διακοπή της Πρέμιερ Λιγκ, προκειμένου να μπορούν να ελπίζουν σε κάτι θετικό κάθε φορά που συμμετέχουν με την εθνική τους ομάδας σε κάποια μεγάλη διοργάνωση, στάθηκε ο Τόμας Μίλερ.
Και το ρεσιτάλ… αυτογνωσίας και μετριοφροσύνης από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, συνεχίζεται! Ο Σουηδός επιθετικός, μιλώντας υποθετικά περί μιας ενδεχόμενης μετακίνησής του στην Πρέμιερ Λιγκ, άφησε να εννοηθεί πως θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί οι αμυντικοί των αγγλικών ομάδων.
Την απόλυτη στήριξή του στον Γουέιν Ρούνεϊ για να πάρει αυτός το περιβραχιόνιο του αρχηγού στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξέφρασε ο νυν ηγέτης της ομάδας, Νεμάνια Βίντιτς.
Αυτή τη φορά όχι με φανέλα και σορτσάκι, αλλά… με φόρμα! Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Sunday People», ο Ρομάν Αμπράμοβιτς επιθυμεί την επιστροφή του Ντιντιέ Ντρογκμπά στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με την ιδιότητα του μέλους του προπονητικού επιτελείου!
Ο Τζόρνταν Χέντερσον δεν έκρυψε πως οι παίκτες της Λίβερπουλ αρχίζουν και σκέφτονται πως θα ήταν αν κατάφερναν να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη και να κατακτήσουν τον τίτλο, όμως τόνισε πως θα πρέπει άπαντες στο κόκκινο «στρατόπεδο» να παραμένουν ψύχραιμοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι.
Η ήττα της Τότεναμ από τη Νόριτς «πόνεσε» τον Τιμ Σέργουντ που δεν κρύφτηκε για την εικόνα της ομάδας του, κυρίως, στο πρώτο μέρος. Ο Άγγλος τεχνικός των «σπιρουνιών» έδωσε σύνθημα ανάκαμψης απ’ τα δύο προσεχή εντός έδρας ματς.