Ζητούν... Άρσεναλ για όλους
Με έμπρακτο τρόπο δείχνουν την αντίθεσή τους στις υψηλές τιμές των εισιτηρίων οι οπαδοί της Άρσεναλ, καθώς ετοίμασαν σχετικό πανό, που έκανε την εμφάνισή του στο παιχνίδι κόντρα στην Γουέστ Μπρομ.
Με έμπρακτο τρόπο δείχνουν την αντίθεσή τους στις υψηλές τιμές των εισιτηρίων οι οπαδοί της Άρσεναλ, καθώς ετοίμασαν σχετικό πανό, που έκανε την εμφάνισή του στο παιχνίδι κόντρα στην Γουέστ Μπρομ.
Χωρίς άγχος θα παραταχθεί η Άρσεναλ κόντρα στην Γουέστ Μπρομ, έχοντας «κλειδώσει» την 4η θέση, με τον Αρσέν Βενγκέρ παρ' όλα αυτά να επιλέγει δυνατή ενδεκάδα για το ματς. Επιστρέφει σε αποστολή μετά από 13μηνη απουσία ο Αμπού Ντιαμπί.
Εξαιρετικά απίθανο φαντάζει το ενδεχόμενο να συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι στον πάγκο της Γουέστ Μπρομ, ο Πέπε Μελ, καθώς ο ίδιος φαίνεται πως έδωσε νέες... λεπτομέρειες για το συμβόλαιό του με την ομάδα.
Τη νέα της εντός έδρας φανέλα για την επόμενη σεζόν έθεσε σε κυκλοφορία η Τσέλσι.
Αποφάσεις για το μέλλον του καλείται να πάρει τις επόμενες μέρες ο Ράιαν Γκιγκς. Ο Ουαλός δεν πρόκειται να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν του ανανεώσει το συμβόλαιο αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεχίσει σε άλλο σύλλογο ως προπονητής.
Να καθησυχάσει τους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και της Εθνικής Αργεντινής για τον τραυματισμό του, έσπευσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο Σέρχιο Αγουέρο.
Κανένα άγχος δεν έχει πλέον η Άρσεναλ όσον αφορά την 4η θέση αφού την εξασφάλισε μετά την ήττα της Έβερτον από την Μάντσεστερ Σίτι. Υποδέχεται την Γουέστ Μπρόμιτς, η οποία μαθηματικά δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ. (15:30 ΟΤΕ Sport HD 1).
Ο Ζοσέ Μουρίνιο προειδοποιεί Όσκαρ, Αζάρ και Σίρλε πως αν δε βελτιωθούν στο άμεσο μέλλον και δεν αλλάξουν νοοτροπία φορώντας τη φανέλα της Τσέλσι είναι πολύ πιθανό να πωληθούν την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.
Κίνηση για την απόκτηση του Γουέιν Ρούνει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να κάνει η Παρί Σεν Ζερμέν, με το ποσό πώλησής του να ανέρχεται στα 35 εκ. λίρες.
Σοκαρισμένος με τον υποβιβασμό της Φούλαμ στη Τσάμπιονσιπ εμφανίστηκε ο Μλάντεν Πέτριτς, εκφράζοντας τη στήριξή του στους πρώην εργοδότες του.