Βενγκέρ: «Θα προλάβω να πανηγυρίσω πρωτάθλημα»
Την πεποίθηση πως η Αρσεναλ θα καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα πριν τη λήξη του συμβολαίου του, εξέφρασε ο Αρσεν Βενγκέρ.
Την πεποίθηση πως η Αρσεναλ θα καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα πριν τη λήξη του συμβολαίου του, εξέφρασε ο Αρσεν Βενγκέρ.
Με τους τρεις βαθμούς της νίκης (1-0) έφυγε από το Σέφιλντ και την εξ’ αναβολής αναμέτρηση με την Γιουνάιτεντ η ΜΚ Ντονς, η οποία πλέον βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή της League One!
Την πρώτη της νίκη μετά από εννέα αγωνιστικές πέτυχε η Άστον Βίλα! Με τον Κριστιάν Μπεντεκέ να σκοράρει για πρώτη φορά φέτος, η ομάδα του Πολ Λάμπερτ κατάφερε να... κλέψει τους τρεις βαθμούς (1-0) από την ανώτερη Κρίσταλ Πάλας στην αναμέτρηση του «Selhurst Park»
Στην 5η θέση της Πρέμιερ Λιγκ θα παραμείνει και αυτήν την αγωνιστική η Γουέστ Χαμ, που πέρασε από την έδρα της Γουέστ Μπρομ με σκορ 2-1 και ανατροπή, ανεβαίνοντας έτσι στους 24 βαθμούς.
Ανακούφιση!Αυτή η λέξη περιγράφει τα συναισθήματα των οπαδών της Σουόνσι όταν ο Κι κατάφερε λίγο πριν τέλος να ανοίξει το σκορ ενώ λίγο αργότερα ο Ράουτλετζ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 απέναντι την ΚΠΡ. Καταιγιστικοί οι «κύκνοι», έχαναν τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη με τον Μπονί.
Για μόλις 2η φορά από την ημέρα που αποχώρησε από την τεχνική της ηγεσία ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να σημειώσει τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Επικράτησε της Στόουκ 2-1 με τέρματα των Φελαϊνί και Μάτα, έχοντας εκτός αποστολής τον Ρούνεϊ.
Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Μπέρνλι και Νιούκαστλ στο «Turf Moor», με τους γηπεδούχους να διευρύνουν στα τέσσερα ματς το αήττητο σερί τους και τους φιλοξενούμενους να μένουν μακριά από τις νίκες για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.
Η Λίβερπουλ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στην Λέστερ, αλλά με τον Στίβεν Τζέραρντ να δηλώνει «παρών», λίγες ώρες μετά την πρόταση που του έγινε για ανανέωση, οι «κόκκινοι» έφυγαν με τους τρεις βαθμούς (3-1) από την έδρα των «αλεπούδων».
Λίγες ώρες μετά την πρόταση που του έγινε για ανανέωση, ο Στίβεν Τζέραρντ σκόραρε κόντρα στην Λέστερ, με το τέρμα του αυτό να είναι το 600ο της Λίβερπουλ σε εκτός έδρας ματς στην Πρέμιερ Λιγκ!
Σε ένα πολύ κακό ημίχρονο ανάμεσα σε Λέστερ και Λίβερπουλ, ένας παίκτης έχει καταφέρει να ξεχωρίσει κι αυτός όχι για τις θετικές του ενέργειες. Ο Σιμόν Μινιολέ περνάει ένα από τα χειρότερα βράδια του με την φανέλα της Λίβερπουλ.