Τρεις εβδομάδες εκτός ο Κοκλέν
Λιγότερο σοβαρός από τις αρχικές εκτιμήσεις αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Φρανσίς Κοκλέν, με το Γάλλο χαφ της Άρσεναλ να μένει τελικά εκτός δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.
Λιγότερο σοβαρός από τις αρχικές εκτιμήσεις αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Φρανσίς Κοκλέν, με το Γάλλο χαφ της Άρσεναλ να μένει τελικά εκτός δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.
Συζητήσεις επί συζητήσεων στα γραφεία της FA, με τον Σαμ Άλαρνταϊς να περιμένει την... ετυμηγορία και τις πληροφορίες από το Νησί να τον παρουσιάζουν ως τελειωμένο από την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Αγγλίας.
Τις υπηρεσίες του Λέιτον Μπέινς θα στερηθεί πιθανώς η Έβερτον, στο παιχνίδι της Παρασκευής (30/9) με αντίπαλο την Κρίσταλ Πάλας.
Πίσω στο 2013, είχε δει τον νυν ομοσπονδιακό προπονητή της Αγγλίας να γελάει εις βάρος του. Τρία χρόνια αργότερα, ο Τσίκο Φλόρες, έχοντας πλέον αποχωρήσει από την Αγγλία, ενημερώθηκε για τα... καμώματα του Σαμ Άλαρνταϊς και γέλασε τελευταίος και καλύτερα!
Την πεποίθηση τους πως η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να την «πατήσει» με αντίπαλο τη Σέλτικ αύριο, για τη 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ αν την υποτιμήσει, εξέφρασε ο Φερναντίνιο, αναφέροντας επίσης πως ο όμιλος παραμένει «ανοιχτός» στην υπόθεση πρόκριση για όλες τις ομάδες.
Ξεκάθαρα αντίθετος με την απόφαση της FIFA να διακόψει τη λειτουργία της αρμόδιας επιτροπής της κατά του ρατσισμού εμφανίστηκε ο Γιάγια Τουρέ, τονίζοντας πως η συγκεκριμένη επιλογή θα εντείνει το εν λόγω φαινόμενο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο μακροπρόθεσμα.
Η αγγλική και η σκωτσέζικη ποδοσφαιρική ομοσπονδία βρίσκονται σε συνεχή επαφή προκειμένου ν' αποσπάσουν τη συγκατάθεση της FIFA και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές να φορέσουν τα μαύρα περιβραχιόνια με την παπαρούνα, στο παιχνίδι της 11ης Νοεμβρίου, προκειμένου να τιμήσουν τους πεσόντες, στο πλαίσιο της Armistice Day.
Τις εντυπώσεις προκάλεσε η επίσκεψη του «ισχυρού άνδρα» της Τσέλσι στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας.
Στη Μόσχα και στο «Arena CSKA» εκστρατεύεται απόψε (21:45, OTE SPORT 8) η Τότεναμ, με στόχο να «ρεφάρει» την ήττα της πρεμιέρας και να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στους ομίλους του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην τοπική ΤΣΣΚΑ.
Έπειτα από την εντυπωσιακή της πρεμιέρα, η Λέστερ στοχεύει στο 2x2 στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, φιλοξενώντας την Πόρτο στο «King Power Stadium»! «Όπλο» της ομάδας του Κλαούντιο Ρανιέρι ο Σλιμανί που... γνωρίζει καλά τους Πορτογάλους, θέλουν τη δύναμη της έδρας τους οι «αλεπούδες».