Επικερδέστερο γήπεδο της Ευρώπης το «Emirates»
Το πιο κερδοφόρο γήπεδο της Γηραιάς Ηπείρου διαθέτει η Άρσεναλ σύμφωνα με τα αποτελέσματα μελέτης που πραγματοποίησε η αμερικανική εταιρία «Deloitte».
Το πιο κερδοφόρο γήπεδο της Γηραιάς Ηπείρου διαθέτει η Άρσεναλ σύμφωνα με τα αποτελέσματα μελέτης που πραγματοποίησε η αμερικανική εταιρία «Deloitte».
Σε συζητήσεις με την Μάντσεστερ Σίτι παραδέχθηκε πως βρέθηκε το περασμένο καλοκαίρι ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, που φανέρωσε ακόμη μία φορά την αγάπη του για την Ρεάλ Μαδρίτης.
Όλη κι όλη μία συζήτηση είχε με τον Μάριο Μπαλοτέλι ο Γιούργκεν Κλοπ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρώτου, που δεν κρατάει κακία σε κανέναν στην Λίβερπουλ λέγοντας «απλώς δεν ταιριάζαμε».
Έτοιμη να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Νιλ Γουόρνοκ είναι η Κάρντιφ.
Για ακόμα μία φορά η απάντηση του Γουέιν Ρούνεϊ στη… βαρετή (όπως την χαρακτήρισε) ερώτηση για τη θέση που προτιμά να αγωνίζεται ήταν η ίδια.
Εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες έξι με οκτώ εβδομάδες τέθηκε ο Γιαν Κίρκοφ της Σάντερλαντ.
Ο Γουέιν Ρούνεϊ εμφανίστηκε αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά ώστε να καταφέρει να κερδίσει και πάλι τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Την άποψή του ότι κακώς τα αγγλικά Μέσα έχουν... πέσει να «φάνε» τον Πολ Πογκμπά, εξαιτίας των πρώτων- μέτριων έως κακών- εμφανίσεων του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξέφρασε ο Ντιντιέ Ντεσάν, ζητώντας παράλληλα από τον κόσμο και τον Τύπο να δείξει την απαιτούμενη υπομονή.
Το ποσό των 7 εκατομμυρίων λιρών επιδικάστηκε στον Ράντγουαν Χάμεντ εις βάρος του ιατρικού επιτελείου της Τότεναμ και του ιατρού της Αγγλικής Ομοσπονδίας (εν έτει 2006), οι οποίοι καταδικάστηκαν ως εξ αμελείας υπεύθυνοι για την πρόκληση σοβαρών εγκεφαλικών βλαβών στον άλλοτε ποδοσφαιριστή των «σπιρουνιών».
Δεν έμεινε... στο φλερτ! Η Γιουβέντους απέδειξε με πράξεις την πρόθεσή της να αποκτήσει τα δικαιώματα του Όσκαρ, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ήρθε ήδη σε επαφή με την Τσέλσι!