Και επίσημα ο «ρέκορντμαν» Άκε στην Μπόρνμουθ! (pics+vid)
Παίκτης της Μπόρνμουθ είναι πλέον και με τη «βούλα» ο Νέιθαν Άκε, ο οποίος μεταγράφηκε έναντι του ποσού-ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου των 20 εκατομμυρίων λιρών από την Τσέλσι!
Παίκτης της Μπόρνμουθ είναι πλέον και με τη «βούλα» ο Νέιθαν Άκε, ο οποίος μεταγράφηκε έναντι του ποσού-ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου των 20 εκατομμυρίων λιρών από την Τσέλσι!
Με το πιο όμορφο δώρο για τις γιορτές παρομοίασε ο Γιανίκ Μπολασί την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους, η οποία προβλέπεται να γίνει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.
Παίκτης της Μπόρνμουθ πρέπει να θεωρείται πλέον ο Νέιθαν Άκε, καθώς, όπως μετέδωσε το «Sky Sports», η πρώην ομάδα του παίκτη συμφώνησε με τη νυν, Τσέλσι για το αντίτιμο της μεταγραφής του.
Τέλος στο ενδιαφέρον της για τον Κώστα Μανωλά έβαλε η Ζενίτ, κάτι που μπορεί να σημαίνει πολλά για την Τσέλσι, αλλά και την Ίντερ.
Το πρώτο βήμα για να βρεθεί στον 2ο προκριματικό του Europa League έκανε η Ρέιντζερς, που επικράτησε με το ισχνό 1-0 της Προγκρές Νίεντερκορν και πάει για την ρεβάνς με το πλεονέκτημα.
Σε επιβεβαίωση της είδησης πως ο Φερνάντο Γιορέντε υπέστη κάταγμα στο χέρι κατά τις καλοκαιρινές του διακοπές προχώρησε η Σουόνσι, καθησυχάζοντας εν μέρει τον κόσμο της.
Ο Άντι Μάρεϊ, κινδυνεύει να μείνει εκτός του τουρνουά του Γουίμπλεντον, λόγω ενός τραυματισμού στο πόδι, ύστερα από ένα φιλικό προετοιμασίας στο Χάρλινχαμ.
Μετά την αποχώρηση του Τζον Τέρι, η Τσέλσι ψάχνεται για τον αντικαταστάτη του, με τον Ζερόμ Μπόατενγκ της Μπάγερν Μονάχου, να προστίθεται στην μεταγραφική λίστα των «μπλε».
Την πρόσληψη του Σάιμον Γκρέισον στο πόστο του προπονητή για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσε η Σάντερλαντ, στην προσπάθεια που θα κάνει να επανέλθει στην Πρέμιερ Λιγκ είτε άμεσα είτε εν καιρώ.
Για να μην τραβούν τα... μαλλιά τους οι άνθρωποι της Τσέλσι στο μέλλον, στην επερχόμενη μεταγραφή του Νέιθαν Άκε στη Μπόρνμουθ η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα, αναμένεται να προστεθεί ρήτρα επαναγοράς από πλευράς Λονδρέζων.