Στην Βίλα ο Ελμοχαμάντι
Παίκτης της Άστον Βίλα θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Άχμεντ Ελμοχαμάντι.
Παίκτης της Άστον Βίλα θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Άχμεντ Ελμοχαμάντι.
Στον 3ο προκριματικό του Champions League προκρίθηκε η Σέλτικ, που μετά το 2-0 στην έδρα της Λίνφιλντ επικράτησε και στην Σκωτία με σκορ 4-0. Δεν μπόρεσε η Νταντάλκ, σε ματς που πήγε παράταση με την Ρόζενμποργκ, αλλά δεν τα κατάφερε εκεί και έμεινε εκτός.
Τον τερματοφύλακα της Γουέστ Χαμ, Αντριάν, έχουν βάλει στο στόχαστρό τους οι Νιουκάστλ και Κρίσταλ Πάλας σύμφωνα με την «Daily Mirror».
Έτοιμη να αποκτήσει τους αδερφούς Ίλιτς, Λούκα και Ιβάν, από τον Ερυθρό Αστέρα είναι η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με πηγές του περιβάλλοντος των δύο παικτών, όπως μεταδίδει το αμερικανικό αθλητικό δίκτυο ESPN.
Για τη μεταγραφική ενίσχυση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, δείχνοντας πως περιμένω ακόμη αρκετές κινήσεις για να αισθανθεί ικανοποίηση.
Καμία πρόθεση να τα χαλάσει με την Άρσεναλ και τον κόσμο της, αλλά να χαλάσει και το όνομά του, δεν έχει ο Αλέξις Σάντσες, με δημοσίευμα του “Guardian” να αναφέρει πως ο Χιλιανός δεν έχει καμία αντίρρηση να καθίσει... φρόνιμος και να κάνει το καλύτερο δυνατό στην προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.
Σε νέα επέμβαση στο γόνατο υποβλήθηκε την Τετάρτη (19/7) ο Ραμίρο Φούνες Μόρι, με το διάστημα της απουσίας του να προσδιορίζεται στους έξι με εννέα μήνες.
Σε επέμβαση κήλης υποβλήθηκε την Τετάρτη (19/7) ο Ρος Μπάρκλεϊ, με τον άσο της Έβερτον να μένει εκτός για τέσσερις εβδομάδες, χάνοντας το υπόλοιπο της προετοιμασίας.
Σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη μεταγραφή του Άλβαρο Μοράτα έχουν έρθει οι άνθρωποι της Τσέλσι, με τη μεταγραφή να ολοκληρώνεται στις 68 εκατομμύρια λίρες.
Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι θα παραμείνει και κατά τη διάρκεια της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου ο Σέρχιο Αγουέρο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πεπ Γκουαρντιόλα.