Ανατροπή στο θέμα του Φελαϊνί!
Με αφοπλιστικό τρόπο ο Ζοσέ Μουρίνιο ξέκοψε κάθε σενάριο παραχώρησης του Μαρουάν Φελαϊνί, αφού τόνισε «είναι πιο πιθανό να πάρει εμένα η Γαλατασαράι παρά τον Μαρουάν».
Με αφοπλιστικό τρόπο ο Ζοσέ Μουρίνιο ξέκοψε κάθε σενάριο παραχώρησης του Μαρουάν Φελαϊνί, αφού τόνισε «είναι πιο πιθανό να πάρει εμένα η Γαλατασαράι παρά τον Μαρουάν».
Στην Τότεναμ σκέφτονται τον Ρος Μπάρκλεϊ, όμως δεν δείχνουν διάθεση να του ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις, από τη στιγμή που στον λονδρέζικο σύλλογο θέλουν να διατηρήσουν τους Γιορίς και Κέιν ως τους πιο ακριβοπληρωμένους στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».
Με τον πιο εμφατικό τρόπο απάντησε ο Ζοσέ Μουρίνιο στα σενάρια που θέλουν τον Μαρουάν Φελαϊνί να συμφωνεί εντός ολίγων ημερών με τη Γαλατάσαραϊ τονίζοντας ότι πιο εφικτό είναι το σενάριο να μεταγραφεί ο ίδιος στην τουρκική ομάδα από το να το κάνει ο Βέλγος μέσος!
Στις τέσσερεις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης προκρίθηκε η Εθνική Γυναικών της Αγγλίας, ύστερα από έναν ακόμη θρίαμβο που σημείωσε, αυτή τη φορά στον προημιτελικό απέναντι στη Γαλλία, της οποίας και επικράτησε με σκορ 1-0. Αντίπαλός της στα ημιτελικά η διοργανώτρια Ολλανδία (Πέμπτη, 3/8, Ένσχεντε).
Την άποψή του πως μόνο πρόβλημα δεν θα έπρεπε να αποτελεί το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στον τελευταίο χρόνο διάρκειας του συμβολαίου τους, δεν ανανεώνουν με το σύλλογο, εξέφρασε ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ «φωτογραφίζοντας» ουσιαστικά τους Μεσούτ Εζίλ και Αλέξις Σάντσες.
Σε περίπτωση που ο Φελίπε Κουτίνιο αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, οι «κόκκινοι» αναμένεται να τα δώσουν όλα για την απόκτηση του Κρίστιαν Πούλισιτς από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.
Τη βελτιώση των όρων στο συμβόλαιο του Τζόελ Κόουλμαν ανακοίνωσε η Χάντερσφιλντ προσθέτοντας επίσης, στη διετή του διάρκεια την προοπτική επέκτασης της μεταξύ των δύο μερών συνεργασίας για ένα επιπλέον χρόνο.
Δίχως να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με σκορ 3-0 στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στο «Ούλεβαλ» του Όσλο εναντίον της γηπεδούχου Βαλερένγκα. Τα τέρματα πέτυχαν οι Φελαϊνί (44’), Λουκάκου (47’) και ΜακΤόμινεϊ (71’).
Τον Σερζ Οριέ της Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της η Τότεναμ, όπως μεταφέρει η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien».
Εντυπωσιασμένος από τη μέχρι στιγμής παρουσία του Μοχάμεντ Σαλάχ στην ομάδα δήλωσε ο συμπαίκτης του στη Λίβερπουλ, Ζεορζίνιο Βαϊνάλντουμ.