Θέλει Ολυμπιακό τον Ιανουάριο ο Μιραλάς
Την απογοήτευσή του για το εμπόδιο που έθεσε η Έβερτον σχετικά με την επιστροφή του στον Ολυμπιακό εξέφρασε για άλλη μια φορά ο Κέβιν Μιραλάς.
Την απογοήτευσή του για το εμπόδιο που έθεσε η Έβερτον σχετικά με την επιστροφή του στον Ολυμπιακό εξέφρασε για άλλη μια φορά ο Κέβιν Μιραλάς.
Σε αναρτήσεις που αποκαλύπτουν την μπερδεμένη ψυχοσύνθεσή του μετά τη μη ευδοκίμηση των προσπαθειών που κατέβαλε η Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτησή του, προχώρησε ο Αλέξις Σάντσες.
Μια απίστευτη ιστορία διηγήθηκε ο Γουέιν Ρούνεϊ για τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Αγγλίας, Φάμπιο Καπέλο, μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στο «TalkSport».
Απάντηση στις δηλώσεις του προέδρου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας σχετικά με τις προτάσεις που έφτασαν το καλοκαίρι στα γραφεία του πορτογαλικού συλλόγου για τον Γουίλιαμ Καρβάλιο έδωσε ο υιός του ιδιοκτήτη της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Σούλιβαν μέσω Twitter.
Να σηκώσει στο πόδι το «Γουέμπλεϊ» θέλει ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, που ποντάρει στην ποιότητα της ομάδας του απέναντι στην Σλοβακία και το ματς των προκριματικών του Μουντιάλ που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την παρουσία της Αγγλίας στα γήπεδα της Ρωσίας.
Πάνοπλη αναμένεται να αντιμετωπίσει την Σλοβακία, ώστε να αυξήσει την διαφορά από την δεύτερη θέση του ομίλου της και να αγκαλιάσει την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας, η εθνική Αγγλίας.
Απόλυτα σύμφωνο βρίσκει τον Ντέιβιν Μόγιες η άποψη που εκφράστηκε από τον Χάρι Ρέντναπ και λέει πως ούτε ο Αντόνιο Κόντε θα μπορούσε να σώσει την περυσινή σεζόν για τη Σάντερλαντ.
Ως τον παίκτη που χρειάζεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χαρακτήρισε τον Ρομέλου Λουκάκου ο Γουέιν Ρούνεϊ, του οποίου τη θέση «έφαγε» ο Βέλγος επιθετικός.
Μπορεί η Άρσεναλ να μην κατάφερε να εντάξει τον Τομάς Λεμάρ της Μονακό στο δυναμικό της, αλλά θα επιστρέψει δριμύτερη για την απόκτησή του, κάτι που επιβεβαίωσε και ο προπονητής της, Αρσέν Βενγκέρ.
Στο πόστο του αρχηγού της εθνικής Αγγλίας θα παραμείνει ο Τζόρνταν Χέντερσον σύμφωνα με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.