Ειδήσεις »

06.11.2018 | 20:44

Ερυθρός Αστέρας-Λίβερπουλ 2-0 (Ημίχρονο)

Με δύο γκολ πίσω (2-0) βρίσκεται η Λίβερπουλ στα πρώτα 45 λεπτά του «Ράικο Μίτιτς». Ο Μίλαν Πάνκοφ σκόρερ του Ερυθρού Αστέρα και στις δύο (22’, 29’) περιπτώσεις.

06.11.2018 | 18:54

Οι συνθέσεις στο Ερυθρός Αστέρας-Λίβερπουλ

Στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα αναμετράται στις 19:55 (σ.σ. Ώρα Ελλάδος) η Λίβερπουλ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League. Αναλυτικά οι επιλογές των Βλάνταν Μιλόγεβιτς και Γιούργκεν Κλοπ.

06.11.2018 | 17:44

Ξεκουράζει Αζάρ η Τσέλσι

Χωρίς τον Εντέν Αζάρ ενδέχεται να ταξιδέψει η αποστολή της Τσέλσι για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.  

06.11.2018 | 16:22

Έβαλε «στόχο» τον ρεπόρτερ ο Ράσφορντ (video)

Τις δεξιότητές του στις μακρινές μπαλιές έδειξε στους συμπαίκτες του ο Μάρκους Ράσφορντ, βάζοντας στόχο τον ρεπόρτερ του «SkySports» που είχε βρεθεί στο προπονητικό κέντρο για να καλύψει την προετοιμασία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το αυριανό ματς με τη Γιουβέντους.  

06.11.2018 | 15:50

H χειραψία Μουρίνιο- Πογκμπά δείχνει ότι… κάτι αλλάζει! (pic)

Δεν έχουν περάσει και λίγα. Απ’ ότι φαίνεται, όμως, το τελευταίο διάστημα η σχέση του Ζοσέ Μουρίνιο με τον Πολ Πογκμπά… βελτιώνεται! Αυτό φάνηκε και από τη μεταξύ τους χειραψία κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!