Μανέ: «Δύσκολο να περιγράψω πως νιώθω»
Είναι από τις φορές που νιώθεις τόσα πολλά, αλλά δυσκολεύεσαι να βρεις λόγια που θα περιγράψουν τα συναισθήματά σου. Αυτό... έπαθε και ο Σαντιό Μανέ όταν ρωτήθηκε για τη Λίβερπουλ!
Είναι από τις φορές που νιώθεις τόσα πολλά, αλλά δυσκολεύεσαι να βρεις λόγια που θα περιγράψουν τα συναισθήματά σου. Αυτό... έπαθε και ο Σαντιό Μανέ όταν ρωτήθηκε για τη Λίβερπουλ!
Ο Αρσέν Βενγκέρ αποκάλυψε ότι είχε ανακαλύψει τον Τζέιντον Σάντσο την περίοδο που ανήκε ακόμα στην Μάντσεστερ Σίτι και προσπάθησε να τον πάρει στην Άρσεναλ!
Καλοί φίλοι! Τόσο καλοί που ο Κέβιν Ντε Μπρόινε αποκάλυψε ότι στο μέλλον θα ανταμώσει ξανά με τον Βενσάν Κομπανί στην Άντερλεχτ!
Την μπλούζα δεν την πρόλαβε. Για αυτό ο πιτσιρικάς φίλαθλος της εθνικής Αγγλίας ζήτησε από τον Ραχίμ Στέρλινγκ τα παπούτσια του. Και ο εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι δεν το σκέφτηκε καν, τα έβγαλε και του τα παρέδωσε.
Ο Ραχίμ Στέρλινγκ «έδωσε» τον Τζέιντον Σάντσο και όσα του έλεγε στο δωμάτιο που ήταν μαζί την προηγούμενη νύχτα της άνετης επικράτησης (5-3) επί του Κοσόβου.
Ο ιδιόρρυθμος, Μπέρναρν Σαλάντες, αφού πρώτα έβγαλε τα νεύρα του για όσα δεν του άρεσαν στο ματς με την Αγγλία, μόλις είδε την κάμερα ηρέμησε και χαμογέλασε, φανερώνοντας γι' ακόμα μια φορά τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του!
Ο νυν πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για τη Μάντσεστερ Σίτι, σαν σήμερα, πριν από 14 ολόκληρα χρόνια (11/9/2005), συστήθηκε στο κοινό του αργεντίνικου ποδοσφαίρου με τη φανέλα της Ιντεπεντιέντε και ο αντίκτυπός του στην πρώτη του εμφάνιση ήταν... όσο πιο άμεσος θα μπορούσε!
Ο Βαλόν Μπερίσα είναι τρομερά τυχερός που δεν αποβλήθηκε για το Κόσοβο και ο Μάουντ είχε την ίδια και μεγαλύτερη τύχη που δεν αποκόμισε σοβαρό τραυματισμό από το χτύπημα που δέχθηκε.
Μια θεαματική νίκη με σκορ 5-3 επί του Κοσόβου πέτυχε η εθνική Αγγλίας, η οποία διατήρησε το απόλυτο των νικών στον όμιλό της για τα προκριματικά του Euro 2020. Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι αλλά τα τρία λιοντάρια το γύρισαν σε 5-1 στο ημίχρονο, για να ακολουθήσει μια γενική χαλάρωση που δεν παρέσυρε και την -άστοχη- επίθεση.
Μπροστά στο σκορ 5-1 βρίσκεται μετά τα πρώτα 45' κόντρα στο Κόσοβο η εθνική Αγγλίας, η οποία αν και βρέθηκε να χάνει 1-0 στο 1ο λεπτό γύρισε πανεύκολα τα δεδομένα πετυχαίνοντας πέντε τέρματα!