Προτείνει Φαν Μπόμελ ο Φαν ντερ Φάαρτ
Ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ πιστεύει πως ο μέσος της Μπάγερν Μονάχου, Μαρκ Φαν Μπόμελ θα αποτελούσε καλή προσθήκη στην ομάδα της Τότεναμ.
Ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ πιστεύει πως ο μέσος της Μπάγερν Μονάχου, Μαρκ Φαν Μπόμελ θα αποτελούσε καλή προσθήκη στην ομάδα της Τότεναμ.
Να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί κάλεσε τους συμπαίκτες του ο Πετρ Τσεχ, ώστε να διατηρηθεί η Τσέλσι σε τροχιά διατήρησης του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ.
Ο δανεικός στη Λέστερ από την Έβερτον, Γιακούμπου Αγιεκμπένι πέτυχε γκολ στο ντεμπούτο του, ανοίγοντας το σκορ για τις «αλεπούδες», στο ισόπαλο, 1-1 με την Πρέστον.
Μέσω του μάνατζέρ του, Περ Στέφενσεν, ο Ντάνιελ Άγκερ γνωστοποίησε πως επιθυμία του είναι να παραμείνει για πολλά χρόνια στη Λίβερπουλ και μάλιστα, ο σπουδαιότερος λόγος που τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση, είναι η παρουσία του Κένι Νταλγκλίς στον πάγκο της ομάδας.
Ο Χάρι Ρέντναπ με επίσημη τοποθέτησή του, διέψευσε όσα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για επικείμενη κρούση της Τότεναμ στη Νιούκαστλ για την απόκτηση του Άντι Κάρολ.
Μάχη για την απόκτηση ενός 17χρονου επιτελικού μέσου δίνουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα. Ο Χουάν Μανουέλ Ιτούρμπε αγωνίζεται στην Κίλμες και φέρεται να είναι στόχος τόσο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον όσο και του Ζοσέ Μουρίνιο.
Με την πρόταση 18 εκατ. λιρών που έχει πλέον στα χέρια του από την Άστον Βίλα, ο Ντάρεν Μπεντ, κατέθεσε αίτημα μεταγραφής στη διοίκηση της Σάντερλαντ και πλέον, περιμένει απάντηση για να γνωρίζει αν θα συνεχίσει την καριέρα του στο «Βίλα Παρκ» από την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο!
Ο προπονητής της Ίπσουιτς, Πολ Τζιούελ συνέχισε τις τροποποιήσεις στο προσωπικό του, καθώς ανακοίνωσε τον Κρις Χάτσινγκς, ως βοηθό του.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε τους 26 αγώνες πρωταθλήματος, αήττητη και στον Τύπο γίνεται συζήτηση για το αν είναι ικανή ή όχι , να συνεχίσει έτσι για το υπόλοιπο της σεζόν.
Ο προπονητής της Άστον Βίλα, Ζεράρ Ουγιέ δήλωσε πως η πίστη επανήλθε στους ποδοσφαιριστές του, όταν επέστρεψαν στο ματς και πήραν την ισοπαλία από τη Μπέρμιγχαμ, στο «Σ.Αντριους»