Θα δώσει ευκαιρίες ο Ρότζερς
Την ίδια ώρα που η Λίβερπουλ αναζητεί ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση της ομάδας, ο προπονητής Μπρένταν Ρότζερς λέει ότι θα δώσει σε όλους ευκαιρίες να δείξουν την αξία τους, ακόμα και στον Τζο Κόουλ.
Την ίδια ώρα που η Λίβερπουλ αναζητεί ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση της ομάδας, ο προπονητής Μπρένταν Ρότζερς λέει ότι θα δώσει σε όλους ευκαιρίες να δείξουν την αξία τους, ακόμα και στον Τζο Κόουλ.
Θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στη Λίβερπουλ για πολλά χρόνια δηλώνει ο Ντάνιελ Άγκερ. Ο Δανός αμυντικός θα μιλήσει και με τον Μπρένταν Ρότζερς με την πρώτη ευκαιρία προκειμένου να γνωρίζει για το μέλλον του στο «Άνφιλντ».
Αλλαγή σκηνικού στην υπόθεση του Πάβελ Πογκρέμπνιακ και της φημολογούμενης μετακίνησής του στη Ρέντινγκ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια! Ο ατζέντης του Ρώσου επιθετικού υποστήριξε πως οι νεοφώτιστοι στην Πρέμιερ Λιγκ, είναι απλά μια από τις ομάδες με τις οποίες συζητά ο πελάτης του!
Με την φανέλα της ΚΠΡ θα αγωνίζεται και την ερχόμενη σεζόν ο Κλιντ Χιλ, ο οποίος τα «βρήκε» σε όλα με την διοίκηση των Λονδρέζων και υπέγραψε το νέο μονοετές συμβόλαιό του.
Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που θέλουν τις Κρίσταλ Παλας και Γουέστ Χαμ να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του Γουίλφρεντ Ζαχά, προχώρησε ο πρόεδρος των «αετών», Στιβ Πάρις.
Την επιθυμία του να αγωνισθεί στην Τσέλσι εξέφρασε ο Χουλκ με δηλώσεις του στον πορτογαλικό Τύπο. Οι Λονδρέζοι εξετάζουν εδώ και καιρό την περίπτωση του επιθετικού της Πόρτο, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ζεστός σε ενδεχόμενη μετακίνησή του στην πρωτεύουσα της Αγγλίας.
Τον Μπεν Φόστερ της Μπέρμιγχαμ προσπαθεί να κάνει δικό της η Γουέστ Μπρομ. Ο Άγγλος τερματοφύλακας αγωνίστηκε στο «Χόθορνς» την περασμένη σεζόν ως δανεικός από τους «μπλε» αφήνοντας ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι θέλουν να τον κρατήσουν.
Στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων βρίσκονται οι διοικήσεις των Μονπελιέ και Άρσεναλ, για την μετακίνηση του Ολιβιέ Ζιρού στο Λονδίνο. Αυτό επιβεβαίωσε και με δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της γαλλικής ομάδας.
Στην οικογένεια Πότσο, ιδιοκτήτρια της Ουντινέζε και της Γρανάδα, θα περάσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και της Γουότφορντ, όπως γνωστοποίησε η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου μετά την επίτευξη της συμφωνίας με τους Ιταλούς!
Στη νεοφώτιστη Ρέντινγκ θα αγωνίζεται για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Πάβελ Πογκρέμπνιακ σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα. Ο 29χρονος διεθνής είχε εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην Αγγλία αλλά οι συζητήσεις με την Φούλαμ αποδείχτηκαν άκαρπες.