Την άφησε στη θλίψη της!
Η Λέιτον Όριεντ επικράτησε 1-0 της Χάρτλπουλ και… την άφησε στη θλίψη της, αφού οι «pools» μετρούν πλέον δέκα ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα της LeagueOne! Στο 1-1 ολοκλήρωσαν τη μεταξύ τους αναμέτρηση, Μπέρι και Καρλάιλ.
Η Λέιτον Όριεντ επικράτησε 1-0 της Χάρτλπουλ και… την άφησε στη θλίψη της, αφού οι «pools» μετρούν πλέον δέκα ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα της LeagueOne! Στο 1-1 ολοκλήρωσαν τη μεταξύ τους αναμέτρηση, Μπέρι και Καρλάιλ.
Στα γραφεία της UEFA βρίσκεται ήδη το fax με την επίσημη καταγγελία της FA για τα ρατσιστικά συνθήματα που ακούστηκαν από τους οπαδούς της Σερβίας, στην εκτός έδρας νίκη (1-0) της εθνικής ομάδας Ελπίδων της Αγγλίας που προκρίθηκε στο Euro U-21 2013.
Τα ρατσιστικά συνθήματα των Σέρβων οπαδών και η ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, στο φινάλε της αναμέτρησης με την Αγγλία, δεν θα μείνουν ατιμώρητα, αφού ο Στιούαρτ Πιρς ανακοίνωσε πως η FA προχώρησε σε επίσημη καταγγελία στην UEFA.
Η εθνική ομάδα Ελπίδων της Αγγλίας προκρίθηκε δύσκολα στο Euro U-21 2013 μετά και τη δεύτερη νίκη με σκορ 1-0 επί της Σερβίας, αλλά η επιτυχία της συνδυάστηκε με άγρια επεισόδια στη λήξη της αναμέτρησης! Ποδοσφαιριστές, προπονητές και διαιτητές... μοιράστηκαν αρκετές «ψιλές»!
Με έξι αλλαγές, σε σχέση με το παιχνίδι της Παρασκευής κόντρα στο Σαν Μαρίνο, θα παρουσιαστεί απέναντι στην Πολωνία, στο εθνικό στάδιο της Βαρσοβίας, η εθνικής ομάδα της Αγγλίας. Διαβάστε πως θα παραταχθούν τα «τρία λιοντάρια» σε σύστημα 4-4-1-1.
Εξονυχιστικός είναι ο έλεγχος που πραγματοποιούν οι άνδρες ασφαλείας στο εθνικό στάδιο της Βαρσοβίας, στην Πολωνία, λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρηση με την Αγγλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014. Μόνο με τη φωνή του θα υποστηρίξουν τα «τρία λιοντάρια» οι οπαδοί τους!
Κάπως έτσι ήθελε να το πει ο εκπρόσωπός του, Ντιμίτρι Σέλουκ, αλλά το πήγε… πλαγίως! Ο Γιάγια Τουρέ ψάχνει νέο κίνητρο και έχει φθαρεί από την πολύχρονη παρουσία του στη Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ατζέντης του!
Απίστευτες αποκαλύψεις από τον Φερνάντο Τόρες! Σε μια εξομολόγηση καρδιάς στην «El Pais», ο Ισπανός επιθετικός της Τσέλσι, δήλωσε πως είχε φτάσει σε σημείο να μην τον ενδιαφέρει αν κέρδισε ή έχασε η ομάδα του, από τη στιγμή που δεν ήταν στις προτιμήσεις του προπονητή του!
Σκάουτερ της Νιούκαστλ παρακολούθησαν τον νεαρό τερματοφύλακα, Ζερόεν Ζετ, στη νίκη (2-0) της εθνικής ομάδας Ελπίδων της Ολλανδίας επί της αντίστοιχης της Σλοβακίας και επέστρεψαν στην Αγγλία εντυπωσιασμένοι από τον νεαρό πορτιέρο που έχουν βάλει στο «μάτι».
Την επιστροφή του στο αρχικό σχήμα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, θα πραγματοποιήσει ο Άσλεϊ Κόουλ στο ματς με την Πολωνία, απόψε το βράδυ. Ο διεθνής άσος της Τσέλσι θα βρεθεί κανονικά στο αριστερό άκρο της άμυνας μετά την παρουσία του Λέιτον Μπέινς εκεί, στο παιχνίδι της Παρασκευής με το Σαν Μαρίνο.