Τσέλσι και Άρσεναλ θέλουν Σουάρες
Το ενδιαφέρον των Τσέλσι και Άρσεναλ επαναφέρει στο προσκήνιο ο κυριακάτικος αγγλικός Τύπος. «Κανονιέρηδες» και για Ρούνεϊ!
Το ενδιαφέρον των Τσέλσι και Άρσεναλ επαναφέρει στο προσκήνιο ο κυριακάτικος αγγλικός Τύπος. «Κανονιέρηδες» και για Ρούνεϊ!
Στο «κυνήγι» της απόκτησης του Βίκτορ Γουανιάμα μπήκε και η Έβερτον, η οποία προσφέρει 12 εκ. λίρες στη Σέλτικ.
Τους φόβους του πως ο κόσμος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα τον γιουχάρει στην αρχή του πρωταθλήματος, εξέφρασε στο στενό του περιβάλλον ο Γουέιν Ρούνεϊ.
Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Άλβαρο Νεγρέδο από τη Σεβίλλη στη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ από την άλλη πλευρά στην πόρτα της εξόδου φαίνεται πως είναι ο Έντιν Τζέκο.
Σπίτι του, όπου θα αναρρώσει ώστε να ενσωματωθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα στην προετοιμασία της Τσέλσι, βρίσκεται ο Νταβίντ Λουίζ, έχοντας πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.
Στην Γκρόνινγκεν δοκιμάστηκε ο Κρίστιαν Αντόρζαν της Λίβερπουλ, όπου και εντυπωσίασε.
Την περίπτωση του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι Καρίμ Ρεκίκ εξετάζει η PSV Αϊντχόφεν.
Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Νίκλας Μπέντνερ βρίσκεται η Μάλαγα, σύμφωνα με την «AS».
Στην Κρίσταλ Πάλας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ζερόμ Τόμας, όπως αποκάλυψε ο προπονητής της ομάδας, Ίαν Χόλογουεϊ.
Αποκαλυπτικός ήταν ο ατζέντης του Νάνι σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό, καθώς ανέφερε πως η Ρόμα έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον πελάτη του. Μάλιστα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μετακίνησής του στην ιταλική ομάδα!