Πωλείται η Άστον Βίλα!
Πωλητήριο στην Άστον Βίλα έβαλε ο Αμερικανός ιδιοκτήτης της, Ράντι Λέρνερ, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου!
Πωλητήριο στην Άστον Βίλα έβαλε ο Αμερικανός ιδιοκτήτης της, Ράντι Λέρνερ, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου!
Κανέναν απολύτως λόγο δεν βλέπει ο Σαμίρ Νασρί ώστε η Μάντσεστερ Σίτι να μην μπορεί να κατακτήσει και τη νέα σεζόν τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ, ειδικά στην περίπτωση που προβεί και στην απόκτηση κάποιων παικτών.
Οι μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνει η Τσέλσι το ερχόμενο καλοκαίρι θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το κατά πόσο οι «μπλε» μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο της ερχόμενης σεζόν, σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο.
Σε ανοιχτές συζητήσεις με τον στράικερ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Κόστα, βρίσκεται η Τσέλσι, η οποία ευελπιστεί να αποσπάσει την υπογραφή του πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.
Αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Λουκ Σο φαίνεται να είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του «Sky Sports», κατέθεσε πρόταση ύψους 27 εκ. λιρών στη Σαουθάμπτον για την απόκτησή του!
Τον καθιερωμένο «γύρο του θριάμβου» με το ανοιχτό λεωφορείο, θα πραγματοποιήσει το απόγευμα της Δευτέρας στους δρόμους της πόλης, η Μάντσεστερ Σίτι, για να γιορτάσει μαζί με τους οπαδούς της την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ.
Ο Άσλεϊ Κόουλ δεν θα ταξιδέψει με την εθνική Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, όπως ενημερώθηκε από τον Ρόι Χότζον και με ανάρτησή του στο twitter ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τα «τρία λιοντάρια».
Η Λίβερπουλ θα επιστρέψει πιο δυνατή την επόμενη σεζόν και με ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ, όπως τόνισε ο Μπρένταν Ρότζερς, περήφανος για τη φετινή πορεία της ομάδας του.
Η Ντέρμπι Κάουντι συνέτριψε τη Μπράιτον με σκορ 4-1 στη μεταξύ τους ρεβάνς των ημιτελικών των πλέι-οφ ανόδου της Τσάμπιονσιπ και πάει στο «Γουέμπλεϊ» για να διεκδικήσει την παρουσία της στο κορυφαίο πρωτάθλημα, την επόμενη σεζόν!
Η απώλεια του φετινού τίτλου για τη Λίβερπουλ, πείσμωσε τον Στίβεν Τζέραρντ που δήλωσε ότι μέχρι να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, θα συνεχίσει να κυνηγάει το τρόπαιο της Πρέμιερ Λιγκ που... λείπει από τη συλλογή του.