Ζημιά με Έντουαρντς
Αρκετό αναμένεται να είναι το διάστημα που ο Ντέιβ Έντουαρντς της Γουλβς θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.
Αρκετό αναμένεται να είναι το διάστημα που ο Ντέιβ Έντουαρντς της Γουλβς θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης.
Την ευκαιρία να ξεμπερδεύει μία και καλή με την υπόθεση «πρόκριση»,έχει η Τσέλσι στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στη Μάριμπορ, καθώς σε περίπτωση νίκης τους, οι «μπλε» εξασφαλίζουν την συμμετοχή τους στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.
Στον χορό της γκρίνιας για το αν έπρεπε η Λίβερπουλ ή όχι να παρατάξει αναπληρωματική ομάδα στο παιχνίδι με την Ρεάλ μπήκε και ο Γκάρι Λίνεκερ μέσω του twitter.
Μόνο καθοριστικό για την πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να χαρακτηριστεί το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία διεκδικεί εξίσου με αξιώσεις την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.
Ιδιαίτερα καυστικός κατά της απόφασης του Μπρένταν Ρότζερς να ξεκουράσει παίκτες στον αγώνα της Μαδρίτης εναντίον της Ρεάλ εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο.
Τους τελευταίους του επτά μήνες στην Άρσεναλ και το «Έμιρεϊτς» διανύει ο Αμπού Ντιαμπί, ο οποίος μετά από εννέα χρόνια γεμάτα τραυματισμούς στο Λονδίνο, δεν αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.
Παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να αποτελέσει τον ερχόμενο Γενάρη ο Άντερσον, ο οποίος έχει ήδη ενημερωθεί για τη συγκεκριμένη εξέλιξη από τον Λουίς Φαν Χάαλ. Κοντά στα 1,6 εκ. λίρες αποζημίωση θα πάρει ο Πορτογάλος, αν δεν φέρει πρόταση.
Ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας Ντέιβιντ Τζέιμς αναγκάστηκε να πουλήσει περισσότερα από 150 αντικείμενα που απέκτησε από την πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα του προκειμένου να εξασφαλίσει κάποια χρήματα μετά την χρεωκοπία του.
Τα πρώτα ερωτηματικά αναφορικά με τον αν τελικά ο Ραδαμέλ Φαλκάο μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της Πρέμιερ Λιγκ εμφανίστηκαν στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Σκληρή κριτική στους παίκτες του για την απογοητευτική αμυντική τους λειτουργία στην αναμέτρηση κόντρα στην Άντερλεχτ στο «Έμιρεϊτς», άσκησε μέσω δηλώσεών του στο «Sky Sports», ο Αρσέν Βενγκέρ.