Ειδήσεις »

21.07.2024 | 10:40

Ο Τεν Χαγκ είπε την αλήθεια και πάλι κατακρίθηκε: «Η Γιουνάιτεντ είναι πολύ μακριά από την Premier League!»

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Έρικ Τεν Χαγκ σε δηλώσεις του στο AD, έκανε λόγο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όσα πρέπει να κάνει, ώστε να διεκδικήσει ξανά κορυφαίους τίτλους. Δεν έκρυψε πάντως, πως τη δεδομένη χρονική στιγμή, απέχει πολύ από αυτούς!

21.07.2024 | 10:06

«Δεν φοβάται κανέναν»: Κοίταξε στα μάτια την Μπόρνμουθ η Ρέξαμ, στο δεύτερο φιλικό της! (vid)

Τα αντιμετωπίζει όλα σαν… επίσημα, δεν φοβάται κανέναν, είναι προφανές! Η Ρέξαμ έπαιξε απέναντι στην Μπόρνμουθ, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της, και έμοιαζε αυτή ομάδα της Premier League!

21.07.2024 | 09:50

Δύο μπάλες στο γήπεδο, η μία βρήκε την άλλη και… κάποιος έκανε χέρι: Ένα αδιανόητο πέναλτι στη Βραζιλία! (vid)

Ένα αδιανόητο σκηνικό έλαβε χώρα στη Βραζιλία, πριν από μερικές ώρες, το οποίο οδήγησε σε καταλογισμό πέναλτι και μία νίκη από το… πουθενά της Φλαμένγκο, επί της Κρισιούμα. Απόλυτος πρωταγωνιστής; Ο διαιτητής της συνάντησης και οι δύο… μπάλες στον αγωνιστικό χώρο!

20.07.2024 | 22:34

Το τέλος του Ενκέτια στην Άρσεναλ; Έκανε πρόταση η Μαρσέιγ, ξεκίνησαν οι συζητήσεις!

Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Έντι Ενκέτια από την Άρσεναλ κατέθεσε η Μαρσέιγ του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι. Δεν υπάρχει συμφωνία προς το παρόν, αλλά οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει!

20.07.2024 | 20:42

Ο Τεν Χαγκ συμφώνησε με τον Ράνγκνικ, δύο χρόνια μετά: «Αυτό χρειαζόταν η Γιουνάιτεντ, ήρθε η ώρα του Ντιαλό!»

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Έρικ Τεν Χαγκ, λίγο μετά την πρώτη φιλική νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη νέα σεζόν. Θυμήθηκε τον Ραλφ Ράνγκνικ, εκθείασε τον Ντιαλό και επισήμανε πως η διοίκηση της ομάδας πραγματοποιεί μία εξαιρετική δουλειά!

20.07.2024 | 20:03

Αυτή ήταν… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σοβαρή, πειθαρχημένη, ντεμπούτο - όνειρο ο Γιόρο, ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο! (vids)

Εξαιρετική εμφάνιση στο φιλικό απέναντι στη Ρέιντζερς για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε δικαίως με 2-0 και σημείωσε την πρώτη της ανεπίσημη νίκη στη νέα σεζόν. Εξαιρετικός στο ντεμπούτο του ο Γιόρο, κορυφαίος ο Ντιαλό, από ένα γκολ πέτυχαν οι «κόκκινοι διάβολοι» σε κάθε ημίχρονο!

20.07.2024 | 19:00

Ένα «μαγικό» ημίχρονο του Ντιαλό στο Ρέιντζερς - Γιουνάιτεντ: Γκολ αλά… Ρόμπεν, κορυφαίος για τον κόσμο! (vid)

Φοβερός Αμάντ Ντιαλό, ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Ρέιντζερς, στο πρώτο μέρος. Υπέροχο γκολ, είναι με διαφορά ο κορυφαίος των «κόκκινων διαβόλων»!