Πτώση για Αγγλία στο FIFA ranking
Στην 15η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της FIFA υποχώρησε η Αγγλία, η οποία κατέγραψε πτώση δυο θέσεων.
Στην 15η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της FIFA υποχώρησε η Αγγλία, η οποία κατέγραψε πτώση δυο θέσεων.
Με πατερίτσες αποχώρισε από το «St. Mary's» μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στη Σαουθάμπτον και τη Γουέστ Χαμ ο Άντι Κάρολ, κάτι που σηματοδοτεί ακόμα έναν τραυματισμό για τον στράικερ των «σφυριών».
Μόνο καλά λόγια είχε να πει για την Άστον Βίλα, τον ιδιοκτήτη και τους ανθρώπους του συλλόγου, ο Πολ Λάμπερτ, στην επίσημη τοποθέτησή του μετά την απόλυση από την τεχνική ηγεσία των «χωριατών». Τι είπε για τους στόχους που είχαν τεθεί, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και την αφοσίωσή του στον σύλλογο.
Τις υπηρεσίες του πρώτου της σκόρερ, Μπριτ Ασομπαλόνγκα, αναμένεται να στερηθεί το επόμενο διάστημα η Νόττιγχαμ Φόρεστ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Γουίγκαν.
«Άκυρος» ο συναγερμός για τον Σέρχιο Αγουέρο και τις πιθανότητες να έχει αποκομίσει ακόμα έναν τραυματισμό, μετά την πρόωρη αντικατάστασή του στο χθεσινό (11/2) ματς της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Στόουκ. «Έγινε προληπτικά», έγραψε στο twitter για την αλλαγή του ο Αργεντινός.
Τον έντονο εκνευρισμό του Λουίς Φαν Χάαλ προκάλεσε η εικόνα των ποδοσφαιριστών του στη νίκη (3-1) επί της Μπέρνλι που ήρθε με μεγάλη δυσκολία και με δύο γκολ που πέτυχε ο Κρις Σμόλινγκ!
Για τουλάχιστον δύο εβδομάδες θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο Στίβεν Τζέραρντ, λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε τον δικέφαλο, στην αναμέτρηση της Τρίτης ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τότεναμ (3-2).
Ενοχλημένος από ερώτηση που του έγινε για τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς και τον σάλο που έχει ξεσπάσει στην Αγγλία για την κίνηση του Σέρβου μπακ να απωθήσει με ανάρμοστο τρόπο τον Τζέιμς ΜακΚάρθι σε σύρραξη που προκλήθηκε, ο Ζοσέ Μουρίνιο σηκώθηκε κι έφυγε από το flash interview μετά τη νίκη (1-0) της Τσέλσι επί της Έβερτον!
Από θύμα πριν δύο χρόνια... τώρα θύτης! Μεγάλες είναι οι πιθανότητες τιμωρίας του Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς από την FA, μετά τον διαπληκτισμό που είχε με τον Τζέιμς ΜακΚάρθι, τον οποίο αφού πρώτα έπιασε στο λαιμό, στη συνέχεια φαίνεται να προσπαθεί να τον δαγκώσει, ενώ επιχειρεί να του δώσει κουτουλιά!
Η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε εύκολα της προτελευταίας Γουίγκαν με σκορ 3-0 και σκαρφάλωσε στην 10η θέση της βαθμολογίας της Τσάμπιονσιπ.