«Πολίτης» ο Ντε Μπρόινε!
Είναι, επιτέλους, επίσημο! Ο Κέβιν ντε Μπρόινε ανήκει στην Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έσπασε κάθε δικό της ρεκόρ για να τον αποκτήσει από την Βόλφσμπουτγκ.
Είναι, επιτέλους, επίσημο! Ο Κέβιν ντε Μπρόινε ανήκει στην Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έσπασε κάθε δικό της ρεκόρ για να τον αποκτήσει από την Βόλφσμπουτγκ.
Αρνητική απάντηση εισέπραξε η Άρσεναλ στην πρόταση που κατέθεσε στην Ίντερ για την αγορά του Μάουρο Ικάρντι, όπως αναφέρει σε σημερινό (30/8) της δημοσίευμα η «Daily Express»!
Δύσκολη αποστολή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που φιλοξενείται στην Ουαλία από την επικίνδυνη Σουόνσι, στο ματς που ρίχνει την αυλαία της 4η αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.
Την πρώτη της νίκη, μετά από τέσσερις αγωνιστικές, πανηγύρισε η Σαουθάμπτον! Οι «Άγιοι», εκμεταλλευόμενοι και το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησαν από το 30', νίκησαν 3-0 τη Νόριτς και έφτασαν στους πέντε πόντους!
Με τη φανέλα της Φενερμπαχτσέ θα αγωνίζεται μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι ο Λάζαρ Μάρκοβιτς.
Δευτερόλεπτα πριν το σφύριγμα του τέλους για το πρώτο ημίχρονο, η Σαουθάμπτον άνοιξε το σκορ με τον Πελέ και προηγείται στο «Σεντ Μέρις» της Νόριτς 1-0! Άλλαξαν οι ισορροπίες μετά την κόκκινη κάρτα που δέχτηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 30'!
Ελκυστική προσφορά στην Έβερτον για την αγορά του Σίμους Κόουλμαν κατέθεσε η Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου! Περίπου 20εκατ. λίρες και τον Γκρέγκορι Φαν ντερ Βιλ ως έμψυχο αντάλλαγμα η πρόταση των Γάλλων, με τα «ζαχαρωτά» να βρίσκονται σε δίλλημα.
Ίσως και εντός των επόμενων 24 ωρών να περάσει από ιατρικά τεστ για να υπογράψει στη Νόριτς, ο Ντιεμερσί Εμποκανί.
Με δύο αλλαγές η Σαουθάμπτον, καθώς στο αρχικό σχήμα βρίσκονται οι Γουόρντ – Πρόους και Τάντιτς αντί των Κόκερ και Γουανιάμα. Μάλιστα, ο τελευταίος έμεινε εκτός αποστολής, ίσως λόγω μεταγραφικών εξελίξεων...Καμία αλλαγή για τη Νόριτς συγκριτικά με την ισοπαλία (1-1) με τη Στόουκ.
Λίγη ώρα προτού ταξιδέψει στην Τουρκία για να υπογράψει συμβόλαιο με τη Μπεσίκτας, ο Βίκτορ Βαλντές παραμένει στην Αγγλία με τη μεταγραφή του να «ναυαγεί»!