Πρέμιερ Λιγκ – 5η αγωνιστική (preview)
Απορίας άξιο είναι το πως θα εμφανιστεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Γουότφορντ, την ώρα που αντίδραση καλείται να δείξει και η Τότεναμ μετά τη μεσοβδόμαδη ευρωπαϊκή ήττα.
Απορίας άξιο είναι το πως θα εμφανιστεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Γουότφορντ, την ώρα που αντίδραση καλείται να δείξει και η Τότεναμ μετά τη μεσοβδόμαδη ευρωπαϊκή ήττα.
Τον αποκλεισμό κάποιων οπαδών από κάθε παιχνίδι της Γουέστ Χαμ αναμένεται να αποφασίσει η διοίκηση των «σφυριών» μετά τα κρούσματα βίας που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στη Γουότφορντ το περασμένο Σάββατο.
Ως ένα μεγάλο σχολείο βλέπει τη συνεργασία του με τον Πεπ Γκουαρντιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι ο Τζον Στόουνς, όπως ο ίδιος δήλωσε στο «Sky Sports».
Η Μπέρμιγχαμ επικράτησε με γκολ στο 81’ και στις καθυστερήσεις 2-1 της Σέφιλντ Γουένσντεϊ και «έπιασε» της Νιούκαστλ και Μπάρνσλεϊ στην 3η θέση της Τσάμπιονσιπ.
Αισιόδοξος πως θα κατακτήσει την πρώτη του νίκη στο αγγλικό πρωτάθλημα με τη Σαουθάμπτον εμφανίστηκε ο Κλοντ Πιέλ.
Έχει πάρει για τα… καλά φόρα η Πλίμουθ, η οποία πέρασε νικηφόρα (2-0) και από την έδρα της Έξετερ, έφτασε τις έξι συνεχόμενες νίκες στη League Two και συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής.
Την εκτίμηση ότι πολλοί διεθνείς παίκτες της Τότεναμ ακόμα προσαρμόζονται μετά την επιστροφή τους στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας χάσει την προετοιμασία της ομάδας, εξέφρασε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο.
Χωρίς νίκη για τέταρτο σερί ματς έμεινε η Μπόλτον, η οποία ηττήθηκε μάλιστα για πρώτη φορά στη φετινή League One από τη Γουόλσολ (1-0) και έδωσε τη δυνατότητα στην Σκάνθορπ (1-0 εκτός της Σριούσμπερι) να περάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο.
Σεβασμός και αλληλοεκτίμηση διακατέχουν τις σχέσεις του Βάλτερ Ματσάρι με τον Ζοζέ Μουρίνιο, παρά τις αντιπαραθέσεις των δύο ανδρών κατά τη διάρκεια της συνύπαρξής τους στο ιταλικό πρωτάθλημα.
Φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα μοιάζει να είναι η φετινή Έβερτον! Με τον Γκάρεθ Μπάρι να δίνει το σύνθημα της ανατροπής στην 600ή εμφάνισή του στην Πρέμιερ Λιγκ, η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν έφερε «τούμπα» μέσα σε 20 λεπτά στο πρώτο μέρος το ματς με την Μίντλεσμπρο και με το 3-1 έφτασε τους 13 βαθμούς και βρίσκεται μόνη και αήττητη στη 2η θέση και το -2 από τη Σίτι.