Στη Μόναχο 1860 ο Άιρ
Στη Μόναχο 1860 θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το καλοκαίρι του 2017 ο εκτελεστικός διευθυντής της Λίβερπουλ, Ίαν Άιρ.
Στη Μόναχο 1860 θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το καλοκαίρι του 2017 ο εκτελεστικός διευθυντής της Λίβερπουλ, Ίαν Άιρ.
Και το παραμύθι συνεχίζεται! Στα πρώτα της ευρωπαϊκά 45 λεπτά σε εντός έδρας παιχνίδι, η Λέστερ προηγείται της Πόρτο με σκορ 1-0 χάρη σε ακόμη ένα γκολ του Ισλάμ Σλιμανί – τόσο με τη νέα του ομάδα όσο και κόντρα στην αγαπημένη του... πελάτισσα.
Στο 0-0 παραμένουν ΤΣΣΚΑ και Τότεναμ στην αναμέτρηση της Μόσχας. Δοκάρι στο 35’ είχε ο Ντέλε Άλι για την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο.
Τέλος! Μόλις 67 ημέρες μετά την πρόσληψή του ο Σαμ Άλαρνταϊς άφησε «κοινή συναινέσει» το πόστο του τεχνικού της εθνικής Αγγλίας (σ.σ η μικρότερη παρουσία κάποιου στον πάγκο της στην ιστορία), με την FA να ανακοινώνει πως προσωρινός διάδοχός του θα είναι ο επιτυχημένος με την Κ21, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.
Η ρήξη στις σχέσεις του με τον πρόεδρο της ομάδας Μελ Μόρις φαίνεται πως είναι ο λόγος που ο Νάιτζειλ Πίρσον δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της Ντέρμπι για την σημερινή αναμέτρηση απέναντι στην Κάρντιφ, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται ένα στάδιο πριν απο τη λύση της συνεργασίας τους.
Με τον Κάσπερ Σμάιχελ να επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα αλλά και τον Ισλάμ Σλιμανί, που έχει πληγώσει... άπειρες φορές την Πόρτο στο παρελθόν, θα παραταχθεί στο «King Power» για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιηκ (με στόχο το 2/2) η Λέστερ.
Μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει για να αποτελέσει παρελθόν και με τη... βούλα από τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας ο Σαμ Άλαρνταϊς, με τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως η απόφαση είναι ειλημμένη. Κοινή συναινέσει, ισχυρίζονται οι Άγγλοι, πως βγαίνει το «διαζύγιο»!
Με αλλαγές μόνον εκεί που ήταν επιτακτική ανάγκη, εξαιτίας των απουσιών, θα παραταχθεί κόντρα στην ΤΣΣΚΑ η Τότεναμ στο πρώτο της ever ταξίδι στην Μόσχα.
Παρελθόν από τον πάγκο της Σουόνσι αναμένεται να αποτελέσει μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας ο προπονητής του συλλόγου Φρανσέσκο Γκουιντολίν, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του «talkSPORT».
Άμεση θα είναι η απόφαση της FA για το μέλλον του Σαμ Άλαρνταϊς στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας, με τον έμπειρο κόουτς να αναμένεται να αποτελέσει -όπως όλα δείχνουν- ακόμη και το βράδυ της Τρίτης (27/9).