Ενδιαφέρεται για Μπόγιαν η Εσπανιόλ
Το ενδιαφέρον της Εσπανιόλ για την απόκτηση του άσου της Στόουκ, Μπόγιαν Κρίκιτς, αποκαλύπτει ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός «Cadena Cope».
Το ενδιαφέρον της Εσπανιόλ για την απόκτηση του άσου της Στόουκ, Μπόγιαν Κρίκιτς, αποκαλύπτει ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός «Cadena Cope».
Στην διεκδίκηση της υπογραφής του Αντρέ Γκρέι από την Μπέρνλι έχει μπει για τα καλά πλέον η Νιουκάστλ.
Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκε ο Τζακ Μπάτλαντ την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους, ύστερα από απουσία ενός και πλέον χρόνου.
Δημοσίευμα της «AS» αναφέρει ότι ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζόρντι Άλμπα, ενδιαφέρεται για μία πιθανή μεταγραφή σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, γι' αυτό ρώτησε κάποιους από τους πρώην συμπαίκτες του για τη ζωή σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Το πρώτο φιλικό παιχνίδι με την λήξη της τρέχουσας σεζόν ανακοίνωσε η Λίβερπουλ, με αντίπαλο την Sidney FC στις 24 Μαίου.
Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της Γκρίμσπι ο Μάρκους Μπίγκνοτ, μετά από μόλις πέντε μήνες στο τιμόνι της ομάδας.
Με έκδηλη την απογοήτευσή του εξαιτίας της ήττας με σκορ 3-0 από την Κρίσταλ Πάλας, ο Θίο Γουόλκοτ δήλωσε πως το σύνολο που αγωνίστηκε χθες (10/4) στο «Σέλχαρστ Παρκ» δεν αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση τον σύλλογο Άρσεναλ.
Τα εύσημα στους παίκτες του για την χθεσινή μεγάλη νίκη της Κρίσταλ Πάλας επί της Άρσεναλ (3-0) αλλά και για την καταπληκτική κατά τον ίδιο αμυντική λειτουργία που έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο, απέδωσε ο Σαμ Άλαρνταϊς.
Την άμεση επιστροφή του Γκάμπριελ Ζεσούς στην αγωνιστική δράση προανήγγειλε ο Πεπ Γκουαρντιόλα μέσα από δηλώσεις που παραχώρησε στην «Daily Mail».
Κατανόηση στον κόσμο της Άρσεναλ που βρέθηκε χθες (10/4) στο «Σέλχαρστ Παρκ» και ζητούσε την προπονητική... κεφαλή του επί πίνακι έδειξε ο Αρσέν Βενγκέρ στις δηλώσεις του μετά τη «βαριά» ήττα με 3-0 από τη συμπολίτισσα Κρίσταλ Πάλας.