Νέα ατυχία για Σο!
Ούτε ένα δεκάλεπτο δεν άντεξε στο παιχνίδι με τη Σουόνσι ο Λουκ Σο, καθώς τραυματίστηκε και έπρεπε ν' αντικατασταθεί αναγκαστικά από τον Αντόνιο Βαλένσια!
Ούτε ένα δεκάλεπτο δεν άντεξε στο παιχνίδι με τη Σουόνσι ο Λουκ Σο, καθώς τραυματίστηκε και έπρεπε ν' αντικατασταθεί αναγκαστικά από τον Αντόνιο Βαλένσια!
Η Αστυνομία της Γλασκώβης προχώρησε στη σύλληψη οχτώ ατόμων στο ντέρμπι της Σέλτικ με τη Ρέιντζερς, με τις Αρχές να έχουν επίγνωση και του περιστατικού με τις κινήσεις μαϊμούς που έκανε οπαδός των «διαμαρτυρόμενων» απευθυνόμενος στον Σκοτ Σινκλέρ.
Ο Χουάν Μάτα επιστρέφει έπειτα από καιρό στην αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα στη βουβωνική χώρα και προλαβαίνοντας την τελική ευθεία του πρωταθλήματος! Με Κι η Σουόνσι, στον πάγκο ο Φερ.
Για την επισφράγιση του υποβιβασμού της Σάντερλαντ στην Τσάμπιονσιπ και την απογοήτευση που αισθάνεται αναφέρθηκε ο Ντέιβιντ Μόγιες.
Παρελθόν από την Τσέλσι αναμένεται να αποτελέσει ο Σεσκ Φάμπρεγας, βάσει των όσων υποστήριξε ο δημοσιογράφος του «Sky Sports», Φιλ Τόμσον.
Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 40 εκατομμυρίων λιρών θα απαιτήσει η Λίβερπουλ από οποιονδήποτε σύλλογο αποφασίσει να κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτηση του Ντάνιελ Στάριτζ.
Ένα ποσό κοντά στα 80 εκ. λίρες προτίθεται να διαθέσει το ερχόμενο καλοκαίρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την απόκτηση των Μπλεζ Ματουϊντί και Μπερνάρντο Σίλβα, από τις Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό αντίστοιχα.
Για το δίδυμο των Σέρχιο Αγουέρο και Γκάμπριελ Ζέσους που δεν κατάφερε να «παντρέψει» κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν μίλησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.
Δεκτοί έγιναν οι νέοι βελτιωμένοι όροι συνεργασίας που προσέφερε η Γαλατασαράι στον Λούκας Λέιβα σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα.
Με τέσσερις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται την Κυριακή (30/4) το πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ με τη μάχη του τίτλου να φτάνει σε οριακά πλέον για τις δύο διεκδικήτριες επίπεδα. Το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στη δεύτερη Τότεναμ και την Άρσεναλ έχει φυσικά την τιμητική του ενώ και στο «Γκούντισον Παρκ» η Έβερτον προβάρει τα καλά της για να φιλοξενήσει την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Τσέλσι.