Καντέ: «Δεν μετάνιωσα που επέλεξα την Τσέλσι»
Aπόλυτα δικαιωμένος για την απόφαση του να επιλέξει την Τσέλσι το περασμένο καλοκαίρι αντί άλλων ομάδων, ανάμεσα τους και η Παρί Σεν Ζερμέν, αισθάνεται πλέον ο Γάλλος μέσος, Ενγκολό Καντέ.
Aπόλυτα δικαιωμένος για την απόφαση του να επιλέξει την Τσέλσι το περασμένο καλοκαίρι αντί άλλων ομάδων, ανάμεσα τους και η Παρί Σεν Ζερμέν, αισθάνεται πλέον ο Γάλλος μέσος, Ενγκολό Καντέ.
Θετικός στο ενδεχόμενο να δοκιμάσει την πρόκληση της Πρέμιερ Λιγκ και πιο συγκεκριμένα, να βρεθεί στον πάγκο μιας εκ των Σαουθάμπτον ή Κρίσταλ Πάλας εμφανίζεται ο Ιταλός προπονητής, Αλμπέρτο Τζακερόνι.
Ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό θα έχει στη διάθεση του τις επόμενες ημέρες ο Αντόνιο Κόντε, με σκοπό να ξοδέψει όπως ο ίδιος επιθυμεί για να ενισχύσει με τον πλέον κατάλληλο τρόπο την ομάδα του με φόντο τη νέα χρονιά!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ έχουν στα υπόψιν τους για την θέση του βασικού τους γκολκίπερ τον Κάσπερ Σμάιχελ της Λέστερ.
Η πρώτη μεταγραφή επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη στη Νότιγχαμ Φόρεστ είναι γεγονός, με τον -πρώην πλέον- στράικερ της Χιμπέρνιαν, Τζέισον Κάμινγκς, να υπογράφει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.
Από επίσημα χείλη, και συγκεκριμένα αυτά του Γενικού Διευθυντή της Γιουβέντους, Τζιουζέπε Μαρότα, έγινε γνωστό ότι η «γηραιά Κυρία» απέρριψε πρόταση της Τσέλσι για τον Άλεξ Σάντρο!
Εκτός από προπονητή, η Σάντερλαντ βρίσκεται πλέον στην αναζήτηση και βοηθού, με τον Πολ Μπρέισγουελ να αποχωρεί από τον πάγκο των «μαυρόγατων».
Αν και προτεραιότητα για τον ίδιο έχει η Ισπανία, ο μάνατζερ του Λούκας Πέρεθ έχει στα χέρια του προτάσεις από τις Γαλατασαράι και Φενέρμπαχτσε, τις οποίες και εξετάζει.
Το ενδιαφέρον της Ρεάλ Σοσιεδάδ για την απόκτηση του Αντνάν Γιανουζάι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε ο Πρόεδρος του συλλόγου, Χοκίν Απεριμπάι.
Πληροφορίες εξ Ιταλίας αναφέρουν ότι η Έβερτον εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του Κάρλος Μπάκα από τη Μίλαν.