Πρέμιερ Λιγκ – 23η αγωνιστική (Ημίχρονα)
Στο 0-0 παραμένει το Τσέλσι – Λέστερ, ενώ Κρίσταλ Πάλας, Σαουθάμπτον και Γουέστ Μπρομ κρατούν για την ώρα από ένα τρίποντο.
Στο 0-0 παραμένει το Τσέλσι – Λέστερ, ενώ Κρίσταλ Πάλας, Σαουθάμπτον και Γουέστ Μπρομ κρατούν για την ώρα από ένα τρίποντο.
Τέλος με τον δικό του τρόπο θέλει να βάλει στην διαμάχη με τον Αντόνιο Κόντε ο Ζοσέ Μουρίνιο, που ερωτηθείς γι' αυτή τόνισε πως περιφρονεί τον συνάδελφό του και το θέμα λήγει εκεί.
Η Κάρντιφ έκανε πολύ εύκολα την επιστροφή της στις νίκες, επικρατώντας 4-0 της Σάντερλαντ, και ξανά πέρασε έστω και προσωρινά στην δεύτερη θέση της Τσάμπιονσιπ.
Πιθανότητες για παραμονή του Μεσούτ Εζίλ στην Άρσεναλ έδωσε ο Αρσέν Βενγκέρ, που μοιάζει συνειδητοποιημένος με την απόφαση του Αλέξις Σάντσες να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.
Αρνητική ήταν η απάντηση του Κίκε Φλόρες όταν του ζητήθηκε να αναλάβει τις τύχες της Στόουκ.
Κοντά στο τέλος της σεζόν θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Μπέντζαμιν Μεντί, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος σε βρετανικό μέσο.
Ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, δεν θέλησε να συγκρίνει τον Λιονέλ Μέσι με τον Μοχάμεντ Σαλάχ, δίνοντας μάλιστα μια συμβουλή στο Αιγύπτιο σταρ της Λίβερπουλ.
Κάθε άλλο παρά προβληματισμό προκαλεί στον προπονητή της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, το… ντεφορμάρισμα του Αλεξάντρ Λακαζέτ, θεωρώντας πως σύντομα ο Γάλλος επιθετικός θα βρει ξανά το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.
Ενίσχυση στην επίθεση για τη Λέστερ, η οποία γνωστοποίησε με κάθε επισημότητα την έναρξη της συνεργασίας της με τον Φουσενί Ντιαμπατέ!
Ένα… γερό «restart», όχι μόνο στη ζωή και στην καθημερινότητά του, αλλά ακόμη και στον τρόπο που θα αγωνίζεται υποχρεώθηκε να κάνει ο Άλεξ- Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν, ο οποίος αναφέρθηκε στις διαφορετικές μεθόδους προπόνησης του κόουτς της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ σε σχέση με τον πρώην τεχνικό του στην Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ.