Κανόνισε φιλικό για να βοηθήσει γειτονικό σύλλογο η Γουέστ Χαμ
Φιλικό για την οικονομική ενίσχυση της γειτονικής σε αυτήν Ντάγκεναμ & Ρέντμπριτζ κανόνισε κατά το διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες η Γουέστ Χαμ.
Φιλικό για την οικονομική ενίσχυση της γειτονικής σε αυτήν Ντάγκεναμ & Ρέντμπριτζ κανόνισε κατά το διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες η Γουέστ Χαμ.
Με... παραδοσιακό σχόλιο επέλεξε να μιλήσει στον ιταλικό Τύπο ερωτηθείς για το μέλλον του στην Τσέλσι ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος είπε πως για να είναι επιτυχημένος ένας γάμος δεν πρέπει να έχει κανένας κάποιο παράπονο.
Για τους πιθανούς τρόπους με τους οποίους μπορεί κάποια ομάδα να σταματήσει τον Αλέξις Σάντσες μίλησε ο Βιτσέντσο Μοντέλα ενόψει του αγώνα της Σεβίλλης κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους “16” του Champions League.
Δεν δίστασε! Ρώσος δημοσιογράφος άρχισε να τραγουδάει το γνωστό σύνθημα Will Grigg’s on fire μετά το τέρμα του Γουίλ Γκριγκ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι στο Λιγκ Καπ.
Παίκτης που θα βοηθήσει την Έβερτον να κατακτήσει τρόπαια θέλει να είναι ο Τσενκ Τοσούν.
Νωρίτερα από αυτό που υπολογίζαν οι άνθρωποι της Άρσεναλ θα επιστρέψει ο Αλεξάντρ Λακαζέτ.
Στη διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ θα βρίσκεται ο Άλφι Μόουσον για τη «μάχη» παραμονής της Σουόνσι με τη Μπράιτον.
Με τα καλύτερα λόγια για τον Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε ο Βιντσέντζο Μοντέλα, λίγες ώρες πριν την αποψινή (21:45) αναμέτρηση της Σεβίλλης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Μάρκο Σίλβα αποτελεί την πρώτη επιλογή της Γουέστ Μπρομ σε περίπτωση που αποφασιστεί η λύση της συνεργασίας της με τον Άλαν Πάρντιου.
Την επιθυμία του Στεφάν Ντε Βρι να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκαλύπτει σημερινό (21/2) δημοσίευμα της «Daily Mirror».