Σαν σήμερα το απίστευτο «ψαλίδι» του Ρούνεϊ! (video)
Πέρασαν κιόλας εννέα χρόνια από τη μαγική στιγμή και το ανεπανάληπτο ανάποδο – ψαλίδι του Γουέιν Ρούνεϊ στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι!
Πέρασαν κιόλας εννέα χρόνια από τη μαγική στιγμή και το ανεπανάληπτο ανάποδο – ψαλίδι του Γουέιν Ρούνεϊ στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι!
Ο Φρανκ Λάμπαρντ συνεχίζει τη ριζική ανανέωση του ρόστερ της Τσέλσι και ενημέρωσε ακόμα ένα παιδί από τη δεύτερη ομάδα, τον Μπίλι Γκίλμουρ, πως από εδώ και πέρα θα λογίζεται ως μέλος του ανδρικού τμήματος.
Το βίντεο αυτό μπορεί να μετράει πλέον αρκετά χρόνια ύπαρξης, όμως, η επαναφορά του στα social media έκανε...χαμό. Η παλιά, καλή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε προπονηθεί για μια μέρα υπό τις οδηγίες του Τζέιμς Κορντέν. Ναι, δεν είχε πάει και τόσο επαγγελματικά το πρόγραμα...
Έχοντας αναφέρει σε συνέντευξή του σε podcast της ρεπόρτερ του SkySports, Νάταλι Πίνκαμ, ότι θα ήθελε να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ για να δουλέψει, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έκανε εμφάνιση – έκπληξη το βράδυ της Τρίτης στο Griffin Park με πρόσωπο που «φουντώνει» τα σενάρια για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Για την προπονητική του αξία μίλησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στην «Football Daily».
Η 19η του τρέχοντος μήνα μοιάζει ως η πιθανότερη ημερομηνία για τη διεξαγωγή του εξ’ αναβολής Μάντσεστερ Σίτι-Γουέστ Χαμ.
Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις ομάδες – και μάλιστα πρώτης γραμμής – της Πρέμιερ Λιγκ έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Ντρις Μέρτενς.
Αντιμέτωπη με τον «κίνδυνο» να ξαναδεί τον Χένριχ Μχιταριάν στο ρόστερ της βρίσκεται η Άρσεναλ, η οποία έχει πάρει το μήνυμα ότι η Ρόμα δεν πρόκειται να πληρώσει 20εκατ. λίρες που απαιτούνται για την μονιμοποίησή του!
Τι ήταν να τον ενημερώσουν ότι θα ακολουθήσει για πρώτη φορά την αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το ντέρμπι με την Τσέλσι, ο Οντιόν Ιγκάλο... τα έδωσε όλα και έλιωσε στην προπόνηση!
Είναι γνωστός για τις εξαιρετικές του εκτελέσεις. Αυτή τη φορά, όμως, ο Αλεξάντερ- Άρνολντ... προδόθηκε από την κακοκαιρία «Κιάρα», με αποτέλεσμα να δεχτεί τα πειράγματα από τους συμπαίκτες του στη Λίβερπουλ!