Πιέζει για Μπαρέλα η Τότεναμ
Τα «σπιρούνια» είναι η ομάδα που πιέζει περισσότερο από κάθε άλλη για την απόκτηση του Ιταλού μέσου από την Ίντερ.
Τα «σπιρούνια» είναι η ομάδα που πιέζει περισσότερο από κάθε άλλη για την απόκτηση του Ιταλού μέσου από την Ίντερ.
Υπαρκτό φαίνεται πως είναι τελικά το ενδιαφέρον της Άρσεναλ για τον Τάμι Έϊμπραχαμ, με τους Λονδρέζους να παρακολουθούν τις εξελίξεις, αλλά να μην έχουν προβεί ακόμη σε κάποια επίσημη πρόταση προς την Τσέλσι, με φόντο την απόκτησή του.
Σε δημοτικό σχολείο στο Γουίγκαν εμφανίστηκε ένα νέο γκράφιτι του Μάρκους Ράσφορντ με σκοπό να ενημερωθούν τα μικρά παιδιά πολύ περισσότερο για όλες τις ενέργειες που έχει κάνει ο 23χρονος ποδοσφαιριστής κατά του ρατσισμού και υπέρ των συνανθρώπων του. Συνοδεύεται από ένα υπέροχο μήνυμα το νέο καλλιτεχνικό δημιούργημα για τον Άγγλο επιθετικό.
Το παιχνίδι της Τσέλσι με την Βιγιαρεάλ για το ευρωπαϊκό Super Cup στις 11 Αυγούστου θα σημάνει την μεγάλη επαναφορά του MEGA στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έπειτα από 9 χρόνια!
Τα εύσημα στους Μπακς και στον συνιδιοκτήτη της, Γουές Έντενς, φρόντισε να δώσει η Άστον Βίλα, με μία ανάρτησή της, με τους φίλους της να εκμεταλλεύονται το γεγονός και να ζητούν ο Τζακ Γκρίλις να παραμείνει και να γίνει ο δικός τους… Γιάννης!
Η πρόταση ήταν ύψους 400 εκατομμυρίων λιρών ωστόσο δεν ικανοποίησε τους δύο ιδιοκτήτες των «Σφυριών».
Με το συμβόλαιό του να έχει ακόμα διάρκεια ενός έτους και στην Γιουνάιτεντ να σκέφτονται πως υπάρχει ο κίνδυνος να χαθεί ως ελεύθερος αν δεν ανανεώσει, δεν αποκλείεται φέτος το καλοκαίρι να μπει πωλητήριο στον Πολ Πογκμπά σε τιμή πολύ χαμηλότερη από εκείνη που τον απέκτησαν οι «κόκκινοι διάβολοι» το 2016...
Τα θετικά αποτελέσματα στα τεστ κορονοϊού τη Δευτέρα και την Τρίτη αναγκάζουν την Άρσεναλ ν' ακυρώσει το ταξίδι που είχε προγραμματίσει στις ΗΠΑ για τη φετινή, καλοκαιρινή της προετοιμασία.
Η Λίβερπουλ έμεινε στο 1-1 απέναντι στις Wacker Innsbruck και Στουτγκάρδη το απόγευμα της Τρίτης σε φιλικά ματς προετοιμασίας που διήρκησαν από μισή ώρα, με τον θηριώδη Ιμπραΐμα Κονατέ να κάνει ντεμπούτο με την κόκκινη φανέλα και τον Κώστα Τσιμίκα να φτιάχνει γκολ για τον Σαντιό Μανέ.
Με «αγγλικές» υποψηφιότητες έχει ξεκινήσει η ψηφοφορία για το γκολ της χρονιάς, με τους Πολ Πογκμπά και Ντέλε Άλι να είναι διεκδικητές του βραβείου.