Νέβιλ για Σόλσκιερ: «Μας έκανες περήφανους Όλε»
Το δικό του μήνυμα έστειλε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ευχαριστώντας τον άλλοτε συμπαίκτη του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για όλα όσα προσέφερε στους «κόκκινους διαβόλους».
Το δικό του μήνυμα έστειλε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ευχαριστώντας τον άλλοτε συμπαίκτη του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για όλα όσα προσέφερε στους «κόκκινους διαβόλους».
Το «διαζύγιο» πήρε επίσημη μορφή και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αποχωρεί από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά και το 4-1 από την Γουότφορντ.
Ο Γερμανός τεχνικός προσπάθησε να ρίξει τους τόνους μετά το επεισόδιο με τον Μικέλ Αρτέτα και εξήγησε πως η κόντρα του με τον Ισπανό ανήκει πλέον στο παρελθόν.
Μπορεί η Μπρέντφορντ να αποτέλεσε την ομάδα που «χάρισε» τόσο στην Μπέρνλι, όσο και στη Νόριτς την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, ωστόσο απέναντι στη Νιούκαστλ τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Στο εκπληκτικό ματς του «Σεντ Τζέιμς Παρκ» οι «μέλισσες» ήταν εξαιρετικές και στις… λεπτομέρειες, δεν κατάφεραν να φύγουν με το «διπλό» από την αναμέτρηση.
Μετά την θριαμβευτική νίκη απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι «σφήκες» θέλησαν να πικάρουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο για ένα ποστάρισμά του στα social media, λίγες ώρες πριν την έναρξη της μεταξύ τους αναμέτρησης.
Πέρασε και η 12η αγωνιστική της Premier League, και προς το παρόν, όλα μένουν ίδια για τη Νιούκαστλ. Παραμένει χωρίς νίκη, δεν έχει κατορθώσει να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο μετά από περισσότερα από… 1000 αγωνιστικά λεπτά, και η αναμέτρηση του «Έμιρεϊτς» τρομάζει τόσο τους φίλους της, όσο και τον Έντι Χάου!
Ο Κώστας Τσιμίκας πανηγύρισε μέσω social media την εκπληκτική του εμφάνιση αλλά και το θριαμβευτικό 4-0 απέναντι στους «κανονιέρηδες».
Ο Αρτέτα έπρεπε να το καταλάβει βλέποντας τους Φαμπίνιο και Τιάγκο στα χαφ της Λίβερπουλ το βράδυ του Σαββάτου. Άχαστοι και... με πολλά γκολ για τη Λίβερπουλ όποτε ξεκινούν μαζί ο Βραζιλιάνος και ο Ισπανός!
Μία ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κώστας Τσιμίκας με την φανέλα της Λίβερπουλ, με τον Έλληνα ακραίο οπισθοφύλακα να καλύπτει εξαιρετικά την απουσία του Άντι Ρόμπερτσον απέναντι στην Άρσεναλ, και να συνεχίζει το δικό του… σερί. Ένα σερί που τον θέλει να μην δέχεται γκολ όταν αγωνίζεται για περισσότερα από πέντε λεπτά, σε αναμέτρηση των «κόκκινων», σε όλες τις διοργανώσεις στην τρέχουσα σεζόν!
Ο Πορτογάλος επιθετικός σκοράρει κατά ριπάς κόντρα στους «κανονιέρηδες» που αποδεικνύονται ένα από τα αγαπημένα του θύματα, έχοντας σκοράρει ήδη 4 φορές απέναντί τους.