Την ώρα που ο Κλοπ έκανε δηλώσεις στο «Άνφιλντ», οι φίλαθλοι του Άγιαξ τραγουδούσαν… Bob Marley (vid)
Απίθανη ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους του Άγιαξ στο Άνφιλντ, στον αγώνα κόντρα στη Λίβερπουλ, ακόμα και μετά το τέλος του αγώνα.
Απίθανη ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους του Άγιαξ στο Άνφιλντ, στον αγώνα κόντρα στη Λίβερπουλ, ακόμα και μετά το τέλος του αγώνα.
Έχοντας δει την ήττα (2-0) της Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν Μονάχου, ο Τιάγκο Σίλβα δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει στο προ εβδομάδας πικάρισμα του Κουντέ και... ανακουφίστηκε που ο Γάλλος δεν ανήκει στην Τσέλσι.
Το 4-1 επί του Ιράν έδωσε στην Ελλάδα την πρωτιά στον όμιλο και αισιοδοξία για τη συνέχεια!
Ο Γιούργκεν Κλοπ τον βλέπει ξανά διαθέσιμο, γεμάτο ενέργεια και τον χαίρεται. Ο Τιάγκο Αλκάνταρα έκανε τρομερή διαφορά στα χαφ για τη Λίβερπουλ απέναντι στον Άγιαξ και οι «κόκκινοι» τον είχαν στερηθεί πολύ και χάνουν ένα τρομερά σημαντικό κομμάτι τους τις περιόδους που δεν αγωνίζεται.
Ο Μάτιπ λύτρωσε τη Λίβερπουλ στο 89' για το τελικό 2-1 με τον Άγιαξ στο «Άνφιλντ» και αργότερα θυμήθηκε με τη βοήθεια δημοσιογράφου πότε ήταν η τελευταία φορά που σκόραρε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μαζί με τον Φαν Ντάικ, έμειναν έκπληκτοι.
Η Άρσεναλ αποφεύγει την οριστική ακύρωση του ματς του Γιουρόπα Λιγκ με την Αϊντχόφεν, αφού τελικά θα διεξαχθεί η αναμέτρηση στις 20 του Οκτώβρη, με τη βοήθεια και της αναβολής του ντέρμπι με τη Σίτι.
Ο Τζέιμς ΜακΚλιν έμεινε απόλυτα πιστός στις αξίες και τα προσωπικά του «πιστεύω» και θέλησε να μην ενωθεί στην ομαδική αγκαλιά με τους συμπαίκτες του στην Γουίγκαν, το βράδυ της Τρίτης.
Κι όμως, σε ηλικία 13 ετών, ένα παλικαράκι κατάφερε να παίξει με το ανδρικό τμήμα της ομάδας στην οποία βρίσκεται και αγωνίζεται στα τμήματα υποδομής, γράφοντας απόλυτη ιστορία στο ποδόσφαιρο ολόκληρης της Βρετανίας! Το όνομα αυτού, Κρίστοφερ Άθερτον!
Σχεδόν δεν πίστευε στ' αυτιά του ο Γιούργκεν Κλοπ όταν άκουσε από τους δημοσιογράφους να του αναφέρουν τις σκέψεις του αφεντικού της Τσέλσι, Τοντ Μπόελι, αναφορικά με ένα... πιθανό All-Star Game στην Πρέμιερ Λιγκ!
Μεγάλη νίκη για τη Λίβερπουλ στο τελευταίο λεπτό χάρη στην κεφαλιά του Μάτιπ που προήλθε από κόρνερ του Κώστα Τσιμίκα. 2-1 η ομάδα του Κλοπ τον Άγιαξ και... ανακούφιση ενόψει πρωταθλήματος.