Επίσημα στη Νότιγχαμ ο Φρόιλερ!
Στη Νότιγχαμ Φόρεστ θα συνεχίσει και επίσημα την καριέρα του ο Ρέμο Φρόιλερ, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ομάδα και αποχώρησε από την Αταλάντα, για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια!
Στη Νότιγχαμ Φόρεστ θα συνεχίσει και επίσημα την καριέρα του ο Ρέμο Φρόιλερ, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ομάδα και αποχώρησε από την Αταλάντα, για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια!
Αρνήθηκε να σχολιάσει όσα έγιναν ανάμεσα σε αυτόν και τον Τόμας Τούχελ ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος επισήμανε πως αν υπάρχει κάτι μεταξύ τους αφορά μόνο αυτούς και πως βρίσκεται στις καθιερωμένες δηλώσεις, προκειμένου να σχολιάσει την αναμέτρηση!
Μπορεί το Τσέλσι – Τότεναμ να ήταν ένα εξαιρετικό ματς και να μας έδωσε μία πρώτη γεύση από το τι έπεται να ακολουθήσει στις επόμενες αναμετρήσεις της Premier League, όμως τόσο ο Τόμας Τούχελ, όσο και ο Αντόνιο Κόντε, αναμένεται να ερωτηθούν τι συνέβη μεταξύ τους στο φινάλε. Και ο Γερμανός είχε την απάντηση!
Όλα έδειχναν πως η Τσέλσι θα είναι η νικήτρια μίας επεισοδιακής αναμέτρησης στο Λονδίνο, όμως ο Χάρι Κέιν είχε διαφορετική άποψη. Ισοφάρισε στο 96’, η Τότεναμ πήρε τον βαθμό και με το τελικό 2-2, Τούχελ και Κόντε, αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς.
Φοβερά πράγματα λαμβάνουν χώρα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με την Τότεναμ να σκοράρει, τον Αντόνιο Κόντε να πανηγυρίζει έξαλλα και τους δύο προπονητές να έρχονται σχεδόν στα… χέρια!
Μπορεί το κλίμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μοιάζει πως έχει ηρεμήσει, όμως μάλλον συμβαίνει ακριβώς το… αντίθετο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sky Sports, η διοίκηση της ομάδας εξετάζει το ενδεχόμενο διακοπής συμβολαίου!
Η Νότιγχαμ Φόρεστ μπορεί να νίκησε με το… φτωχό 1-0 στο «Σίτι Γκράουντ» επί της Γούεστ Χαμ, όμως το γκολ του Αβονίγι και οι τρεις βαθμοί πιθανόν να αποδειχθούν «χρυσός» ενόψει συνέχειας.
Την τελευταία της προσθήκη στο μεταγραφικό παζάρι, αν δεν αποχωρήσει κάποιος εκ των ποδοσφαιριστών της, είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Μπράιτον, η οποία τα έχει βρει σε όλα με τον Πέρβις Εστουπινιάν της Βιγιαρεάλ, με το «κίτρινο υποβρύχιο» να έχει επίσης συμφωνήσει στη μεταγραφή, έναντι 14 εκατομμυρίων λιρών!
Την απόκτηση του Μοϊσές Καϊσέδο φαίνεται πως έχουν πλέον ως προτεραιότητά τους η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον μέσο της Μπράιτον να έχει ξεχωρίσει στο ξεκίνημα της Premier League, απασχολώντας αμφότερες για την ενίσχυση της ανασταλτικής τους λειτουργίας.
Κι όμως δεν είναι μονάχα το «Ολντ Τράφορντ» που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει δει ομάδες να πετυχαίνουν ιστορικά «διπλά» και αντίπαλοι ποδοσφαιριστές να φεύγουν από εκεί χαμογελαστοί. Μέσα σε δυο ματς στη νέα σεζόν, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν... κατορθώσει να προσφέρουν σε «εχθρούς», επιτεύγματα που θα μείνουν στα χρονικά του ποδοσφαίρου.